MUDr. Peter Linkesch - nové pacientky
Dobry den. Berie pan doktor este nove pacientky?
Ja ho odporúčam taktiež 🙂 my k nemu chodíme všetky ( ja,mama a sestry) a nedáme na neho dopustiť, termíny sú trosku odveci… čakať aj mesiac na vysetrenie
Ahoj, ja chodím do Dermagynu, kde ordinuje, ale k p. Dr. Janovskému, on je tiež úžasný pán doktor 🙂 Dermagyn berie nové pacientky. Ak máte niekde už gynekológa, treba si prísť do Dermagyn po vyradenku, odnesiete si ju svojmu gyn a oni si vás prevezmú 🙂 z vlastnej skúsenosti ja som tiež chcela k p. Dr. Linkeschovi, ale čaká sa na prvé vyšetrenie u neho veľmi veľmi dlho, keďže som otehotnela, objednala som sa k Dr. Janovskému a neľutujem, prístup, profesionalita, príjemný, no 100% spokojnosť 🙂
Majú online objednávkový systém, mimo neho sa do ambulancie objednať nedá. A tam má vybookované minimálne 2 mesiace. Sem-tam dopĺňajú termíny, ale málokedy. Samozrejme tehotnú zoberú prednostne, ale ak je už ich klientka. Ak nie, žiaľ, musí čakať na termín. Veď si zavolajte do ambulancie a sestrička vám vysvetlí.
@elalala Cize ak sa tam teraz prihlasim k 1.11. a napr. o dva mesiace otehotniem, tak ma zoberu na tehotenske vysetrenie uz normalne?
Tie dva mesiace sa caka na preventivnu prehliadku? Co ak nastane nejaky problem?
Ja som tehotna a sestricka mi dava zvlast terminy na poradnu, neidem cez objednavkovy system. Urgentne pripoady su od 5-6 rana . Vtedy mozete prist bez objednania, aj ked zistite, ze ste tehotna
Na fb stranke zvyknu mat info ci beru nove pacientky...neplatila som unho nikdy nic
Ja mam s Linkeshom zle skúsenosti, nevravím ze je zlý doktor ale ma už toľko pacientky ze sa nevenuje každej jednej na sto % ako by mal. Sam mi to potvrdil aj p. Dr Janovsky, tiež ordinuje v tej istej ambulancii a musím pochváliť veľmi sikovny a dobry doktor 🙂
Podla mna treba zavolat ja som raz koli niecomu volala a dala mi rovno aj termin na preventivku o 2 tyzdne..

Netusim, skus zavolat rano sestricke