MUDr. Roman Lajš - Košice
Ahojte, prosím Vás chodí niektorá k doktorovi Romanovi Lajšovi na polikliniku Sever v Košiciach?
2 týždne sa mu neviem dovolať a bola som tam dnes aj osobne, ale bez oznamu majú všetko zamknuté. Neviete prosím niečo viac? Ďakujem pekne
Ja viem tak, ze pan doktor mal zial uz dlhodobo problemy, preto asi bol tak casto praceneschopny. Tu je informacie o lekarke, ktora prebrala jeho ambulanciu, ak by niekto hladal, je to na Moyzesovej 32, cize aj na inom mieste: https://web.vucke.sk/sk/kompetencie/zdravotnict...
Kopiruje aj text, pre rychlejsie info, ak by niektora hladala:
Zdravotná dokumentácia poskytovateľa zdravotnej starostlivosti MUDr. Roman Lajš, PhD., gynekologicko-pôrodnícka ambulancia, Komenského 37/A, Košice, bola z dôvodu zániku povolenia na prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia prevzatá lekárom samosprávneho kraja do úschovy a následne s účinnosťou od 18.2.2022 bola odovzdaná nástupcovi, t.j. poskytovateľovi zdravotnej starostlivosti LLGYN s.r.o. (MUDr. Mária Lazorčáková Vatraľová), Moyzesova 32, Košice. Pre bližšie informácie je potrebné kontaktovať poskytovateľa: 0908569516; llgynamb@gmail.com. Pre pacientov platí naďalej slobodná voľba lekára.
@cervenaruza123 ja som k dr Lajsovi chodila 20 r.. nie raz mi pomohol... naposledy pred 2 rokmi...mala.som ho veľmi rada ako lekára... dalo sa s ním o hocičom pokecat....je mi strašne ľúto, že už nie je medzi nami...za mňa top lekár. A sestricka Ĺudka je veru už v dôchodku tuším 2 roky...to bola tiež perfektná žena (teda je)

@bea1007 Zdravim, sestricka tam nerobi viac ako rok, ale kam isla to neviem...