icon

MUDr. Roman Lajš - Košice

veronika_0
8. mar 2021

Ahojte, prosím Vás chodí niektorá k doktorovi Romanovi Lajšovi na polikliniku Sever v Košiciach?
2 týždne sa mu neviem dovolať a bola som tam dnes aj osobne, ale bez oznamu majú všetko zamknuté. Neviete prosím niečo viac? Ďakujem pekne

Strana
z2
krekerce
8. mar 2022

@bea1007 Zdravim, sestricka tam nerobi viac ako rok, ale kam isla to neviem...

sabinami
8. mar 2022

@bea1007 pani sestrička vraj šla do dôchodku 🙂

cervenaruza123
10. mar 2022

Ja viem tak, ze pan doktor mal zial uz dlhodobo problemy, preto asi bol tak casto praceneschopny. Tu je informacie o lekarke, ktora prebrala jeho ambulanciu, ak by niekto hladal, je to na Moyzesovej 32, cize aj na inom mieste: https://web.vucke.sk/sk/kompetencie/zdravotnict...
Kopiruje aj text, pre rychlejsie info, ak by niektora hladala:
Zdravotná dokumentácia poskytovateľa zdravotnej starostlivosti MUDr. Roman Lajš, PhD., gynekologicko-pôrodnícka ambulancia, Komenského 37/A, Košice, bola z dôvodu zániku povolenia na prevádzkovanie zdravotníckeho zariadenia prevzatá lekárom samosprávneho kraja do úschovy a následne s účinnosťou od 18.2.2022 bola odovzdaná nástupcovi, t.j. poskytovateľovi zdravotnej starostlivosti LLGYN s.r.o. (MUDr. Mária Lazorčáková Vatraľová), Moyzesova 32, Košice. Pre bližšie informácie je potrebné kontaktovať poskytovateľa: 0908569516; llgynamb@gmail.com. Pre pacientov platí naďalej slobodná voľba lekára.

dea1611
16. mar 2022

@cervenaruza123 ja som k dr Lajsovi chodila 20 r.. nie raz mi pomohol... naposledy pred 2 rokmi...mala.som ho veľmi rada ako lekára... dalo sa s ním o hocičom pokecat....je mi strašne ľúto, že už nie je medzi nami...za mňa top lekár. A sestricka Ĺudka je veru už v dôchodku tuším 2 roky...to bola tiež perfektná žena (teda je)

Strana
z2