icon

Nadštandardné izby pre mamičky v Košiciach. Aké sú poplatky?

Dnes o 08:43

Ahoj , je tu nejaká mamička ktorá bola teraz na nadštandardnej izbe ,alebo tie izby kde su dve mamičky čo obsahujú tie izby a aký je poplatok ? Na stránke som našla len tak orientačné ceny 24€ nadštandard ? Viem že sú stále viac menej preplnené ale ak by som mala náhodou šťastie tak preto by som chcela vedieť ....
Alebo potom sú aj izby mimo nadstandardu? kde je iba obyčajná izba a je tam mamička sama alebo z niekym bola by som rada ak ma niekto viac info 🙂

dankavass
Dnes o 09:53

Nenapísala si najdôležitejšiu informáciu: v ktorej pôrodnici? 🙂

autor
Dnes o 11:10
@dankavass

Nenapísala si najdôležitejšiu informáciu: v ktorej pôrodnici? 🙂

@dankavass
@dankavass áno, všimla som si až teraz že mám zmenený názov príspevku .....
Nová nemocnica v KE na Tom 17 poschodí oddl. Šestonedelia

dankavass
Dnes o 16:51
@anonym_autor

@dankavass
@dankavass áno, všimla som si až teraz že mám zmenený názov príspevku .....
Nová nemocnica v KE na Tom 17 poschodí oddl. Šestonedelia

@anonym_autor rodila som tam teraz v januári.
Čo sa týka nadštandardu, sú 3 jednoposteľové samostatné izby za 10e/noc. Majú TV, vlastnú sprchu a spoločné wc (pre tieto 3 izby) na chodbe na kľúč.
Jedna dvojlôžková za 5e/noc s vlastným wc a dva apartmány kompletne vybavené sociálnym zariadením, gaučom, televízorom, nábytkom za 30e/noc.
Na chodbe v nadštandardnej časti je vždy uvarený čaj, dostupné cereálie, chladnička... a na spoločnej chodbe rýchlovarná kanvica aj s čajmi na dojčenie a mikrovlnka.

autor
Dnes o 19:52
@dankavass

@anonym_autor rodila som tam teraz v januári.
Čo sa týka nadštandardu, sú 3 jednoposteľové samostatné izby za 10e/noc. Majú TV, vlastnú sprchu a spoločné wc (pre tieto 3 izby) na chodbe na kľúč.
Jedna dvojlôžková za 5e/noc s vlastným wc a dva apartmány kompletne vybavené sociálnym zariadením, gaučom, televízorom, nábytkom za 30e/noc.
Na chodbe v nadštandardnej časti je vždy uvarený čaj, dostupné cereálie, chladnička... a na spoločnej chodbe rýchlovarná kanvica aj s čajmi na dojčenie a mikrovlnka.

@dankavass dakujem za odpoveď 🙂
Čiže ak by som mala napr . Jednopostelovu (sama) za tých 10€ na noc tak by som mala na izbe Tv, sprchu a Wc na chodbe spoločne ?
A tá dvojlôžková za 5€ je pre dve mamičky z vlastným wc a spoločná sprcha na chodbe ?
A ďalšie dve apt sú už celkovo vybavené zariadením za tých 30€ za noc ak dobré chapem 🙂

Ak by som chcela napr. Aspoň jednu z týchto je potrebné hlásiť hneď na príjme pri pôrode alebo ? Prvý krát riešim niečo také tak neviem preto som potrebovala info 🙂