Nájdem ORL ambulanciu v Košiciach: bez čakania a objednania?
Dobrý deň, funguje napríklad v novej nemocnici v KE ORL ambulancia ak mám náhly problém a nechcem čakať a ísť na pohotovosť ? Aby som to vedela poriešiť cez deň ? Bez nejakého objednania alebo výmenného lístka. Ďakujem
@katarina668 Na KVP-poliklinika doktor Sopko Imrich, berie bez vymenneho listka, sadnes zapises sa a cakas alebo sa objednas online za poplatok na presny cas. Nie je sice velmi komunikativny, ale vysetri ta, ked tam prides a povies, ze si akutny pripad a mas bolesti, alebo sa pripadne objednas za priplatok a mas to na istotu.
@katarina668 ORL klinika v novej nemocnicie berie akutne stavy v case pohotovosti aj bez vymenneho listka z pohotovosti.
@katarina668 ORL klinika v novej nemocnicie berie akutne stavy v case pohotovosti aj bez vymenneho listka z pohotovosti.
@viestta ona ale pise, ze nechce ist na pohotovost ale pocas dna.
Ako pise viestta, na terase ta vezmu na 9.poschodi aj bez vymenneho ako akutny stav, ak chces cez den, tak napr vo vojenskej su super lekari, beries si cislo a cakas, ale vymenny listok na orl treba... viem ale, ze surny pripad vezmu a donesies vymenny dodatocne
@viestta pani Zitka, nejde o pohotovosť a teda ÚPS, ale riadnu ambulanciu počas dńa.
@katarina668 ja počkám do 15.00h a idem na ORL - VOU. Tam ma vždy ošetria a pomôžu mi. Teraz tam idem na kontrolu zajtra.
Poliklinika Sever - vezmes si cislo a cakas ale treba vymenny aspon z pohotovosti. Doktorka super.

Akutne pripady beru v Novej nemocnici ale neviem ci aj bez vymenneho listka. Ja som ho mala, zobrali ma hned pocas ordinacnych hodin.