icon

Nájdem ORL ambulanciu v Košiciach: bez čakania a objednania?

katarina668
Dnes o 17:59

Dobrý deň, funguje napríklad v novej nemocnici v KE ORL ambulancia ak mám náhly problém a nechcem čakať a ísť na pohotovosť ? Aby som to vedela poriešiť cez deň ? Bez nejakého objednania alebo výmenného lístka. Ďakujem

anonym_3a30e6
Dnes o 18:01

Akutne pripady beru v Novej nemocnici ale neviem ci aj bez vymenneho listka. Ja som ho mala, zobrali ma hned pocas ordinacnych hodin.

anonym_934691
Dnes o 18:09

@katarina668 treba zájsť k obvodnej ak to bude akútne dá vám výmenný

bela30
Dnes o 18:12

@katarina668 Na KVP-poliklinika doktor Sopko Imrich, berie bez vymenneho listka, sadnes zapises sa a cakas alebo sa objednas online za poplatok na presny cas. Nie je sice velmi komunikativny, ale vysetri ta, ked tam prides a povies, ze si akutny pripad a mas bolesti, alebo sa pripadne objednas za priplatok a mas to na istotu.

viestta
Dnes o 18:21

@katarina668 ORL klinika v novej nemocnicie berie akutne stavy v case pohotovosti aj bez vymenneho listka z pohotovosti.

anonym_3a30e6
Dnes o 18:23
@viestta

@katarina668 ORL klinika v novej nemocnicie berie akutne stavy v case pohotovosti aj bez vymenneho listka z pohotovosti.

@viestta ona ale pise, ze nechce ist na pohotovost ale pocas dna.

viestta
Dnes o 18:26
@anonym_3a30e6

@viestta ona ale pise, ze nechce ist na pohotovost ale pocas dna.

@anonym_3a30e6 vsak vidim, ale chce ist do novej nemocnice, tak nech vie, ze tam pojde zbytocne

demografka
Dnes o 18:31

Ako pise viestta, na terase ta vezmu na 9.poschodi aj bez vymenneho ako akutny stav, ak chces cez den, tak napr vo vojenskej su super lekari, beries si cislo a cakas, ale vymenny listok na orl treba... viem ale, ze surny pripad vezmu a donesies vymenny dodatocne

anonym_3eed4e
Dnes o 18:36
@viestta

@viestta pani Zitka, nejde o pohotovosť a teda ÚPS, ale riadnu ambulanciu počas dńa.

anonym_3eed4e
Dnes o 18:37

@katarina668 ja počkám do 15.00h a idem na ORL - VOU. Tam ma vždy ošetria a pomôžu mi. Teraz tam idem na kontrolu zajtra.

bg92
Dnes o 19:02

Poliklinika Sever - vezmes si cislo a cakas ale treba vymenny aspon z pohotovosti. Doktorka super.