icon

Najlacnejší taxík v Košiciach. Čakať alebo zavolať?

26. jún 2026

Ahojte. Aky taxik je najlacnejsi v Košiciach v ramci mesta? Idem zo stanice. Mam zobrat cakajuci taxik alebo si radsej zavolat. Kolko stoji taxik?

patrike
26. jún 2026

Najdrahsi mas vzdy bez predbeznej objednavky priamo ma mieste. Najlacnejsie su Bolt, vyklikas cez apku.

biba_18
26. jún 2026

zo stanice kam? ale nebrať zo stanice, tie sú najdrahšie ...

anonym_667cf4
26. jún 2026

@anonym_autor nikdy nikde neberte cakajuci taxik. Tie su uplne najdrahsie. Vzdy si zavolajte na ich dispecing - aj ked vam pridelia pred vami cakajuci taxik, stale to je za menej ako by ste si ho vzali bez telefonatu. Alebo ako pise patrike - Bolt mava vacsinou najlepsie ceny.

slavomira236
26. jún 2026

@anonym_autor po kosiciach velmi nechodim max 3-4 jkat rocne ale. vzdy bolt. Mam apju v telefone u nas ju nevyuzijem no v Kosiciach stale. Najma smer lettisko a spat

autor
26. jún 2026

Ok, kolko vopred v appke poziadat o taxik?

anonym_80c50f
26. jún 2026

brali sme bolt

biba_18
26. jún 2026

v bolte v apke musíš byť na mieste odkiaľ chceš odísť - a tam ti ukáže kedy príde auto…
dá sa aj dopredu - ale to tiež býva drahšie (aspoň mne plánované jazdy ponúkalo vždy drahšie…)

simonkazga
26. jún 2026

Bolt. Jednoznačne. Z letiska do centra taxikom som platila 25e. Na spiatočnú cestu som brala Bolt a tá istá "atrakcia" menej ako 10e

slavomira236
26. jún 2026
@simonkazga

Bolt. Jednoznačne. Z letiska do centra taxikom som platila 25e. Na spiatočnú cestu som brala Bolt a tá istá "atrakcia" menej ako 10e

@simonkazga ja minuly rok necele 6eura

autor
27. jún 2026

Ďakujem všetkým. Isli sme boltom a necele 3 e.