icon

Najlacnejší taxík v Košiciach. Čakať alebo zavolať?

Včera o 09:50

Ahojte. Aky taxik je najlacnejsi v Košiciach v ramci mesta? Idem zo stanice. Mam zobrat cakajuci taxik alebo si radsej zavolat. Kolko stoji taxik?

patrike
Včera o 09:58

Najdrahsi mas vzdy bez predbeznej objednavky priamo ma mieste. Najlacnejsie su Bolt, vyklikas cez apku.

biba_18
Včera o 10:21

zo stanice kam? ale nebrať zo stanice, tie sú najdrahšie ...

anonym_667cf4
Včera o 11:14

@anonym_autor nikdy nikde neberte cakajuci taxik. Tie su uplne najdrahsie. Vzdy si zavolajte na ich dispecing - aj ked vam pridelia pred vami cakajuci taxik, stale to je za menej ako by ste si ho vzali bez telefonatu. Alebo ako pise patrike - Bolt mava vacsinou najlepsie ceny.

slavomira236
Včera o 13:29

@anonym_autor po kosiciach velmi nechodim max 3-4 jkat rocne ale. vzdy bolt. Mam apju v telefone u nas ju nevyuzijem no v Kosiciach stale. Najma smer lettisko a spat

autor
Včera o 13:44

Ok, kolko vopred v appke poziadat o taxik?

anonym_80c50f
Včera o 14:37

brali sme bolt

biba_18
Včera o 14:49

v bolte v apke musíš byť na mieste odkiaľ chceš odísť - a tam ti ukáže kedy príde auto…
dá sa aj dopredu - ale to tiež býva drahšie (aspoň mne plánované jazdy ponúkalo vždy drahšie…)

simonkazga
Včera o 15:39

Bolt. Jednoznačne. Z letiska do centra taxikom som platila 25e. Na spiatočnú cestu som brala Bolt a tá istá "atrakcia" menej ako 10e

slavomira236
Včera o 18:18
@simonkazga

Bolt. Jednoznačne. Z letiska do centra taxikom som platila 25e. Na spiatočnú cestu som brala Bolt a tá istá "atrakcia" menej ako 10e

@simonkazga ja minuly rok necele 6eura

autor
Dnes o 14:12

Ďakujem všetkým. Isli sme boltom a necele 3 e.