Najlepší gynekológ v Košiciach

bozenka67
1. jan 2024

Prosim o radu. Som po 2 MA, kvalita vajicka v oboch pripadoch nebola idealna a chcem zmenit gynekologa. Najlepsie takeho, ktory je rozhladeny v poznatkoch modernej mediciny, vie tym padom, ci najlepsie pomoct, vysvetlit, poslat zenu, kde sa len da a aj sam vie urobit maximum a nielen cakat ako to opat dopadne. Dakujem za kazdu radu.

smoulinka05
1. jan 2024

Rozhodne odporucam dermagyn doktora Linkescha

zuzkaa1991
1. jan 2024

@smoulinka05 ja som s nim nebola spokojna a tiez mi odporučili ho bola som po MA a nic neriesil aj nasledne dalsie tehu ked sa nam podarilo po vyse roku

brankovamama
1. jan 2024

@smoulinka05 mám ten istý názor ako @zuzkaa1991.
Tiež mi bol doporučený, dôvody potratov neriešil, len zakaždým povedal "to ďalšie už vyjde". Na moju otázku, prečo by malo ďalšie vyjsť , keď sme pre to nič neurobili, mi stisol plece a že "verte". V určitom bode za mnou prišiel na izbu a povedal mi, aby som si našla iného doktora. Svojimi potratmi mu kazím čísla. Toľko k jeho preceňovanej povesti.

hrvn
1. jan 2024

@bozenka67 skús si od svojho gynekológa, pripadne obvodného vypýtať výmenné lístky na hematologiu, genetiku, reprodukčnú imunológiu a endokrinológiu... Všade sa čaká na termín, takže je to trochu na dlhšie a možno sa zistí, prečo boli MA...

hrvn
1. jan 2024

@bozenka67 a možno by nebolo od veci, ak by aj tvoj manžel navštívil androloga, pripadne si dať v CAR urobiť spermiogram...

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terezka2911
1. jan 2024

@brankovamama to nemyslis vazne. Normalne som znechutena. Ja k nemu chodim, dve normalne tehotenstva, zdrave deti...ale nikdy, nikdy nebol ochotny odpovedat na otazky, toboz nie vysvetlovat nieco. Ochota nula bodov.

brankovamama
1. jan 2024

@terezka2911 no keď máš bezproblémové tehotenstvo, tak NA TO stačí. A odpovede na otázky si dohľadaj sama, podľa mojej skúsenosti budú minimálne aktuálnejšie

smoulinka05
1. jan 2024

@brankovamama
@zuzkaa1991 to ma mrzi baby, ja s nim mam len dobre skusenosti.

bozenka67
autor
1. jan 2024

@smoulinka05 rozmyslala som nad nim, lebo v starsich skupinach, co som si tu precitala ho velmi velmi zeny odporucali, no v novsich skupinach uz zeny take nadsene nie su, vraj to u neho tiez ,,pokulhava", lebo ma vela pacientok. Ale stale je jednym z tych, nad ktorymi uvazujem.

brankovamama
1. jan 2024

@smoulinka05 to je v poriadku, každá máme inú skúsenosť. Snažím sa práve preto nezapajať do debát o ňom. Ale to nie je len o ňom. U mňa konkrétne až piaty doktor bol ochotný využiť, čo sa v škole naučil. Konkrétne v 1.ročníku ZŠ. Čítanie. Prečítal si zdravotnú kartu. Na prvej strane bolo napísané, v čom je problém.

bozenka67
autor
1. jan 2024

@zuzkaa1991 ano vaham kvoli tomu ti3z xi ku nemu alebo mi tu zeny poradia niekoho ineho. Dakujem ze si napisala svoju skusenost. Ja som po 2 MA za necely rok a moja gynekologicka je osobitna skupina, nema ani take referencie ako Linkesh, ona mi nenavrhla, ziadne specialne vysetrenia, preto viem, ze musim ist niekde kto ma aspon nasmeruje a povedie, ked uz nic nevyriesi.

bozenka67
autor
1. jan 2024

@brankovamama k tomu nie je co dodat, hrozne....dakujem za podelenie sa so svojou skusenostou. Linkesh teda radsej nie.

bozenka67
autor
1. jan 2024

@hrvn absolvovala si nieco z toho? Vies mi o tom povedat viac?

hrvn
1. jan 2024

@bozenka67 pokiaľ je ochotná ti dať výmenné lístky k špecialistom, tak si ich vypýtaj a choď na vlastnú päsť.. Na to nepotrebuješ teraz nepotrebuješ perfektného lekára... Popri tom, ako budeš čakať na termíny, ho môžeš ďalej hľadať..

hrvn
1. jan 2024

@bozenka67 absolvovala som všetko z toho

bozenka67
autor
1. jan 2024

@hrvn spermiogram moj muz absolvoval. Cele to bola taka casova zhoda. Po prvom MA, sme asi po pol roku na vlastnu past, bez akehokolvek papriera od gynekologicky navstivil.centrum asistovanej reprodukcie, aby sme nestracali zbytocne cas. Akurat ked som mala po vysledkach a mala som tam ist po menstruacii, ta neprisla a ostala som tehotna. Muz mal dobry spermiogram, ale ja som obet skoncila v prvom trimestri s MA. V oboch pripadoch identicky priebeh. Do 7 tyzdna gestacny zltkovy vak aj s akciou sdrca a hned na to pri dalsej kontrole uz bez akcie - MA. Najvacsia pravdepodobnost je v nekvalitnom vajicku, nez v spermii. Pravdaze dalsim vysetreniam sa nebranime, kedze tie, co si spomenula vyssie, absolvavane nemame.

bozenka67
autor
1. jan 2024

@monsterablue absolvovala si niektore z tych vysetreni, pomohlo ti? Vies mi o tom povedat viac?

hrvn
1. jan 2024

@bozenka67 a ešte som absolvovala hystetoskopiu.. Na genetiku som bola u Dr. Ruman Palovej v ambulancii Dr. Muranskej - tam nám obom vzali krv a plus sa pýtala na rôzne diagnózy v rodine a je to hradené poisťovňou..
Reprodukčnú imunológiu chváli v Prešove - Adla, je to asi najlacnejšie v rámci Slovenska, tam môžeš čakať na termín aj 2 mesiace, preto by som tam volala čím skôr.. Aj v ke je, Dr. Prunyi, ja som bola u neho..
Hematologiu som absolvovala u Dr. Hulikovej, tam sa tiež čaká dlhsie na termín..
Endokrinológia tuším veľmi na výber v ke nie je..

bozenka67
autor
1. jan 2024

@terezka2911 dakujem, Linkesh vylucujem, lebo po 2 MA v priebehu neceleho roka, hladam presny opak takehoto gynekologa.

hrvn
1. jan 2024

@bozenka67 keď ťa zaujíma ešte niečo viacej, kľudne mi napíš správu

bozenka67
autor
1. jan 2024

@hrvn a pomohli vam tie vysetrenia k uspesnemu tehotenstvu?

bozenka67
autor
1. jan 2024

@hrvn dakujem

hrvn
1. jan 2024

@bozenka67 v podstate mi nič nezistili, ale brala som preventívne Clexan a malá bude mať 2 roky tento mesiac 🙂 ale tiež som mala predtým 2 MA a 3 vklady v CAR a vôbec sa to nechytilo... Až 7my vklad bol úspešný..

bozenka67
autor
1. jan 2024

@hrvn och dakujem. Ja sa dam tie na cestu vysetreni plus najden snad noveho gynekologa. Ak by som pocas toho mala otazky, napis ti ss)

hrvn
1. jan 2024

@bozenka67 ako som ti už písala, výmenné lístky ti da tvoj gynekológ alebo obvodný lekár.. Tam si to obvolaj, lebo všade sa čaká a popri tom môžeš hľadať nového gynekológa.. A ak sa smiem spýtať, ju komu teraz chodíš? A kľudne píš správu, až budeš mať nejaké otázky 🙂

saska85
1. jan 2024

Ja som síce Linkeschova pacientka ale ak by som mala od neho vziat kartu tak si ju dam ku Krausovi

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bozenka67
autor
1. jan 2024

@monsterablue pretoze tym, ze sme otehotneli spontanne, ma ukoncili spravou a poslali ma na dalsie kontroly na ambulantnu kontrolu. Co sa ryka vajicok, to sa domievam, na zaklade toho, ze ako mi zistili MA na druhej kontrole, sla som do nemocnice a tam mi to operater podotkol, ze otehotniet viem, to je dobre, len potrebujem, dobre kvalitne vajicko. Vzhladom na to, co videl na sone mi to takto nejako predostrel. Skor mi ma zaujimali, skusenosti s ambulantnymi gynekologmi, aby som sa vedela lepsie rozhodnut, kam prestupit.

bozenka67
autor
1. jan 2024

@saska85 pozriem sa na neho, toto meno nepoznam, dakujem