icon

Najlepší gynekológovia v Košiciach

22. nov 2025

Ahojte. Budeme sa sťahovať do KE- časť sever, potrebujem si poriešiť aj lekárov. Viete mi odporučiť dobrého gynekológa? Ďakujem.

biba_18
22. nov 2025

na furči doktor bujňák

billy_jean
22. nov 2025

Mudr. Molokáč, Tomášikova.

anonym_8b5025
22. nov 2025

Dermagyn, všetci sú tam super, ja chodím k Dr. Hildebrandovej, veľa si chvália Dr. Linkescha

barbara9456
23. nov 2025

gynSOLE - gynekologická ambulancia (MUDr. Dana De Furia)

diaalex
23. nov 2025

Dermagyn 🙂

eda24
23. nov 2025

@anonym_autor odporucam z vlastnych skusenosti Mudr.Baranovicovu,sidli na Tatranskej

reela
23. nov 2025
@eda24

@anonym_autor odporucam z vlastnych skusenosti Mudr.Baranovicovu,sidli na Tatranskej

@eda24 nevies ako funguje jej ordinovanie tam? Na ich stranke je to chaoticky napisane.
Z toho, co som pochopila:
- 7 dni do mesiaca tam ordinuju chlapi (Adam - 2 poobedne terminy a Varga - 5 terminov od 8 do 13),
- pondelky a stvrtky tam ordinuje za nu Banikova (takze dalsich 8 dni ju tam nenajdes)
- dalsie 4 dni v mesiaci tam nie je, len sestricka, lebo doktorka pracuje na klinike
- takze dobre chapem, ze doktorka tam je len jeden den v tyzdni (stredu od 8-13), a potom este jeden den v mesiaci poobede??

smejkuskaa
23. nov 2025

Mudr. Muranska Stela pri Železničnej nemocnici

eda24
23. nov 2025
@reela

@eda24 nevies ako funguje jej ordinovanie tam? Na ich stranke je to chaoticky napisane.
- 7 dni do mesiaca tam ordinuju chlapi (Adam - 2 poobedne terminy a Varga - 5 terminov od 8 do 13),
- pondelky a stvrtky tam ordinuje za nu Banikova (takze dalsich 8 dni ju tam nenajdes)
- dalsie 4 dni v mesiaci tam nie je, len sestricka, lebo doktorka pracuje na klinike
- takze dobre chapem, ze doktorka tam je len jeden den v tyzdni (stredu od 8-13), a potom este jeden den v mesiaci poobede??

@reela v ambulancii robia traja lekari,maju rozpis. Ja chodim k Baranovicovej a obcas aj k Vargovi,on je tiez velmi dobry,odbornik.

arianna25
Autor odpoveď zmazal
arianna25
27. nov 2025
@billy_jean

Mudr. Molokáč, Tomášikova.

@billy_jean nemyslela si Národná trieda 27, 2.posch? Ja mám oproti Dr Matyi. Som spokojná. U tvojho som bola raz keď môj doktor mal dovolenku a tiež je dobrý a milý aj sestrička.

billy_jean
27. nov 2025
@arianna25

@billy_jean nemyslela si Národná trieda 27, 2.posch? Ja mám oproti Dr Matyi. Som spokojná. U tvojho som bola raz keď môj doktor mal dovolenku a tiež je dobrý a milý aj sestrička.

@arianna25 to je národná trieda? Tak áno toto. Ja som ku Matyimu chodila 10r, never ever. Išla som naproti, tam to je to neporovnateľné 🙂.

arianna25
27. nov 2025
@billy_jean

@arianna25 to je národná trieda? Tak áno toto. Ja som ku Matyimu chodila 10r, never ever. Išla som naproti, tam to je to neporovnateľné 🙂.

@billy_jean áno nar.tr. ale v podstate Tomášikova ulica je oproti tak možno preto ti to prvé napadlo 😊
No kedysi som ešte na Poštovú chodila k Matyimu, potom tu na národnú triedu. Teraz má super sestričku ale predtým bola taká staršia a protivna.
Podľa mňa sú obidvaja super ale každého voľba to je že kam pôjde samozrejme 😊

misiellka
16. dec 2025
@reela

@reela ja som 3x rodila a planujem aj 4.krat u doc. Vsrgu. Za mna najlepsia volba ❤️ rozhodny, maximalne pokojny a s mnohymi skusenostami

nelnelnel
9. jan 2026

Alena Staskova