icon

Najlepší pediater/pediatrička v Košiciach

miska1821
25. aug 2025

Zdravím vás, budem rodiť v októbri a hľadám nejakého dobrého detského lekára v Košiciach pre svoje dieťatko. Určite nehľadám lekárov, ktorí idú do dôchodku, ale niekoho mladšieho, skúseného, trpezlivého s ľudským prístupom a pochopením pre deti. Niekto na koho sa viete kedykoľvek obrátiť v prípade rôznych detských ochorení. Viete mi prosím vás niekto poradiť z vlastných skúseností?

226lenka
25. aug 2025

@miska1821 neviem v ktorej časti KE bývaš a či máš Ťahanovce ďaleko, my tam máme 2 deti u MUDr. Koľvek-Závackej. Prevzala ambulanciu po doktorke čo išla do dôchodku, je to mladá doktorka, za mňa celkom príjemná, aj so sestričkou, som s nimi spokojná.

taktotedanie
25. aug 2025

Na tomasikovej sa otvara nova ambulancia Kuvičok
Doktorka sikovna mila

miska1821
autor
25. aug 2025
@226lenka

@miska1821 neviem v ktorej časti KE bývaš a či máš Ťahanovce ďaleko, my tam máme 2 deti u MUDr. Koľvek-Závackej. Prevzala ambulanciu po doktorke čo išla do dôchodku, je to mladá doktorka, za mňa celkom príjemná, aj so sestričkou, som s nimi spokojná.

@226lenka bývam na juhu

zuzula777
25. aug 2025

My sme v DFN. Chodili sme k Marinovej, ale od nej sme odišli do nemocničnej ambulancie - dr. Sotáková. Nie je to súkromná ambulancia ako poväčšine, ale patrí priamo nemocnici. Dr. je aktuálne na materskej, ale priamo na ambulancii sa striedajú 3 lekárky z nemocnice a teda som maximálne spokojná. Sestrička je úžasná - ráno zavolám a povie mi presne o ktorej mám prísť a aj vtedy vezme. Sme tam od apríla tohto roka a teda chodili sme tam ako na hodiny klavíra - zápal pľúc, bronchitída, laryngitída.... Ak sa niečo nezdá, okamžite posielajú na odborne vyšetrenia a všetko je pod jednou strechou.

taktotedanie
25. aug 2025
@miska1821

@226lenka bývam na juhu

@miska1821 to ti v prispevku chybalo

rejka7
25. aug 2025
@taktotedanie

Na tomasikovej sa otvara nova ambulancia Kuvičok
Doktorka sikovna mila

@taktotedanie prosím ťa, ty si košičanka z odboru.🙏 Vieš mi poradiť hematologičku, kde sa nečaká od rána do obeda? Ale objednáva na čas a aj berie nových ľudí??? Ďakujem

taktotedanie
26. aug 2025
@rejka7

@taktotedanie prosím ťa, ty si košičanka z odboru.🙏 Vieš mi poradiť hematologičku, kde sa nečaká od rána do obeda? Ale objednáva na čas a aj berie nových ľudí??? Ďakujem

@rejka7 niesom kosicanka 🙂
Co som zapocula tak bud chodia na brigadnicku alebo potom niekde pri radnici na strojarenskej
Tam by mali brat
V unlp su strasne cakacie doby, v zeleznicnej na hematologii ta nevezmu pokial nemas odporucaci listok od vseobecneho ci ineho lekara zo zeleznicnej nemocnice alebo niesi “zelezniciarka”
Poznam aj kosicanov co dochadzaju do presova, bardejova ( otvorena nova hemo ambulancia v nemocnici) alebo az do svidnika ( 2 hemo ambulancie)
S tym cakanim no bohuzial u lekara sa caka , hlavne u tych co ich je malo a myslim, ze kazdy pacient si zasluzi tolko casu kolko jeho zdravotny stav vyzaduje a neodbije ho lekar za 5min lebo ma plnu cakaren, ani tebe samotnej by sa taky pristup nepacil predpokladam, ze cakas na vysetrenie niekolko mesiacov, potrebujes riesit zdrav problem a za 5min si vonku s papiermi v ruke pretoze su v cakarni ludia tak aby necakali, aj keby sa jednalo o tvojho rodinneho prislusnika, tiez by sa ti taky pristup nepacil a uz by si na mk riesila staznosti a davala zle recenzie, dopredu ani sestricka pri objednavani ani lekar neviem aky pacient pride a co bude s nim riesit
S hematologiou je to komplikovane , snad najdes 🫶🏻

saska85
26. aug 2025
@rejka7

@rejka7 Rychvalska je topka hematologicka vo Vojenskej, a inak Stefanska je super pediatricka na Brigadnickej

andrea523
2. dec 2025

Ja mám obidve deti v Ambulancii Jahôdka v TipTope, prevzala to po Dr.Stašovej mladá doktorka, ktorá je veľmi príjemná, majú online rezervačný systém na vyšetrenie takže žiadne čakanie v preplnenej čakárni. Naozaj nielen ja som maximálne spokojná.