Najlepšia gynekológia v Košiciach
Ahojte.Poprosila by som dámy o pomoc s hľadaním gynekológie. Cez rok a pol sa nám nedarí otehotnieť, manžel je vyšetrený a v poriadku. Môj gynekológ sa k tomu stavia veľmi laxne, nerieši ani moju pravidelne 10 dní trvajúcu menštruáciu, hormonálny profil a iné vyšetrenia považuje za zbytočnosť, tak by som chcela niekoho s presne opačným prístupom. Vopred ďakujem 🙂
@anonym_autor centrum asistovanej reprodukcie
@anonym_7df5da v prvom rade potrebujem gynekologa, jednak kvôli zakladnym vyšetreniam, ale samozrejme aj do budúcna na bežné gynekologické problémy 🙂
@anonym_7df5da v prvom rade potrebujem gynekologa, jednak kvôli zakladnym vyšetreniam, ale samozrejme aj do budúcna na bežné gynekologické problémy 🙂
@anonym_autor obvodny gynekolog ale problemy s otehotnenim neriesi
@anonym_autor bezny gynekolog ti toto riesit nebude
Rovno si to chod riesit na kliniku
Dr krausz
Súhlasim,že treba ísť do centra,kde vám obom spravia vyšetrenia na mieru a odporučia ďalší postup...tam nepotrebujete výmenný lístok len sa objednať...Medzi tým si môžeš nájsť aj gynekológa na základné vyšetrenia...Lebo aj keď pôjdeš ku novému gyn.a povieš že sa nedarí otehotnieť tak vás pošle do centra...takže nestracaj čas...Ešte by si mohla napísať meno gyneko kam chodíš...aby sme ti neodporúčali toho istého náhodou
Odporúčam feminea care na jazere. Pani doktorka Grendelova. Pracovala pred tým v ivf centre, kým si otvorila vlastnú ambulanciu. Je veľmi milá, pozorná vyzná sa👌
Môže za tým byť aj imunologická príčina, určite odporúčam aj po tejto stránke sa dať vyšetriť, venuje sa tomu imunologické centrum Alergoimun v PO na čele s Dr. Lešťanom, ktorý je odborník na tieto veci 🙂

@anonym_autor centrum asistovanej reprodukcie