icon

Najlepšie lokality na bývanie pri Košiciach

24. júl 2025

Ahojte,

Definitivne sme sa rozhodli ist z bytu do domu. Chceme mimo KE, chceme vacsi pozemok a v KE su domy astronomickych cien a maju ultramalicke pozemky. Moja otazka na vas- ktorym smerom by ste sli? Tak do 10km id KE. Viem, ze kolony v spickach byvaju z kazdeho smeru, ale z ktoreho smeru je to na dochadzanie najlepsie? Dalsia vec, chceli by sme blizkost lesov, poli. Tak ze vyjdem z domu a mozem rovno so psom behat, bez toho, aby sme sa museli odviezt autom. Dakujem

katka2602
24. júl 2025

Hodkovce? Ale to je viac ako 10km sa mi zdá.

taktotedanie
24. júl 2025

@anonym_autor takto, pred 3 rokmi sa vypredavali nove pozemky v semsi, cena uplne super za mna aj poloha je skvela, pozemky velke
Ako to tam je teraz neviem ale ja kupu pozemku ako investicie v tomto pripade a v tomto case za take peniaze absolutne nelutujem
Mozno je este nieco volne
Vsetko mladi ludia, deti atd

dryada_dryada
24. júl 2025

@anonym_autor Kosicka Belá - je to viac ako 10km ale v Ke si za 15 minút

anonym_cddc49
24. júl 2025

mne sa páči Barca, len sú tam tiež drahé pozemky, určite nie smerom na Idu tam je to dosť spoluobčanov

vkatush
24. júl 2025

Ja by som skôr išla najprv spôsobom nájsť pozemok, ktorý si viem dovoliť a až tak riešila detaily, či áno alebo nie. Lebo ako vravíš, ceny sú tu astronomické a nájsť veľký pozemok, na ktorom môžeš stavať, je veľmi ťažké. Veľa kamošov to teraz rieši, na všetky smery a fakt je to o držku.

Čo sa týka smerov, ja osobne by som okrem Idy a všetkého za Thc/Furčou nemala asi žiadny problém. A kľudne by som dala aj viac ako 10km. My sme cez 15 a nemám problém sa rýchlo dostať do mesta (samozrejme, ak nejdeš v najväčšej špičke).

autor
24. júl 2025
@anonym_cddc49

mne sa páči Barca, len sú tam tiež drahé pozemky, určite nie smerom na Idu tam je to dosť spoluobčanov

@anonym_cddc49 v barci su rovnako drobne pozemky ako kdekolvek priamo v meste. 3 arovy pozemok je tam luxusom. uz napr. v krasnej su vacsie pozemky, ale pre nas aj tam male

autor
24. júl 2025
@vkatush

Ja by som skôr išla najprv spôsobom nájsť pozemok, ktorý si viem dovoliť a až tak riešila detaily, či áno alebo nie. Lebo ako vravíš, ceny sú tu astronomické a nájsť veľký pozemok, na ktorom môžeš stavať, je veľmi ťažké. Veľa kamošov to teraz rieši, na všetky smery a fakt je to o držku.

Čo sa týka smerov, ja osobne by som okrem Idy a všetkého za Thc/Furčou nemala asi žiadny problém. A kľudne by som dala aj viac ako 10km. My sme cez 15 a nemám problém sa rýchlo dostať do mesta (samozrejme, ak nejdeš v najväčšej špičke).

@vkatush asi som sa blbo vyjadrila. Nehladame pozemok, nechceme stavat, chceme kupit dom s velkym pozemkom

jaskolka
24. júl 2025

Skúste Nižný, Vyšný Klátov,alebo Čaňa, Geča napríklad.

ma77
24. júl 2025

Čaňa
Geča, Valaliky, občianska vybavenosť super,alebo nieco na smer ,,PO, Ploské, Nová Polhora po diaľnici za 15,, min si v KE v PO

anonym_70b053
24. júl 2025
@anonym_cddc49

@anonym_cddc49 V Malej Ide nie sú cigáni.

mandarinka555
24. júl 2025

@anonym_autor Ja by som šla do Lorinčíka.

banalu
24. júl 2025

Hrasovik je romanticky pod lesom. Beniakovce v podstate tiez.

anonym_dd1369
24. júl 2025

Mokrance, je to trochu dalej, 25km, ale tym smerom je najmenej problematicka premavka, a to aj v spicke... a dedina bez ciganov !

kikiballa
25. júl 2025

Základ je napísať koľko m2 chcete a aký máte rozpočet na kúpu. Všetky pozemky okolo KE sú naozaj drahé. Keď si k tomu prirátaš cenu za stavbu domu, tak to bude drahota. O dobré pozemky je bitka a bola by si prekvapená koľko ľudí má hotovosť. Plus môžeš mať veľký pozemok, keď máš nízke percento možnej zastavanosti.

anonym_278bf3
26. júl 2025

Geca a Cana uz je vela spoluobcanov. Sice, ti uz su vsade rozlezeni pomaly.

anonym_07704a
30. júl 2025

Geča a Čaňa sami Róm a vykradaju domy aj biely !!