icon

Najlepšie pôrodnice a ceny v Košiciach

5. aug 2025

Zdravim chcela by som vedieť, ktorá pôrodnica je v Košiciach najlepšia podľa vás a taktiež prípadne ceny pri pôrode a hospitalizácia po pôrode v nemocnici Agel Šaca .Ďakujem

patrissaa
5. aug 2025

@anonym_autor Ja som rodila v Šaci a úplne super prístup a čo sa týka cien tak ja som mala len nadštandardny pôrodný box ten stál 75eur a Epidural 230eur,co sa tyka izieb bola som na štandardnej 3lôžkovej tá nebola platená

autor
5. aug 2025
@patrissaa

@anonym_autor Ja som rodila v Šaci a úplne super prístup a čo sa týka cien tak ja som mala len nadštandardny pôrodný box ten stál 75eur a Epidural 230eur,co sa tyka izieb bola som na štandardnej 3lôžkovej tá nebola platená

@patrissaa a návštevy a otecko pri pôrode nevieš ako to je ?

patrissaa
5. aug 2025
@anonym_autor

@patrissaa a návštevy a otecko pri pôrode nevieš ako to je ?

@anonym_autor otecko pri porode môže byť ak si zaplatíš nadštandardny pôrodný box a s navštevami sme chodili do" návštevnéj" miestností ale ak si zaplatíš nadstandartnu izbu tak môžu ísť aj na izbu

anonym_91783c
5. aug 2025

@anonym_autor ja som tam rodila v roku 2022 ,nemám vôbec pozitívne skúsenosti,od zazmluvnené primára,ktorý sa na môj pôrod vykašľal (aj my to oznámil ) až po pôrod ako som s kontrakciami nevedela dôjsť na pôrodnú sálu lebo sestričke sa nechcelo vziať vozík až po personál ,ktorý po mne kričal na pôrodnej sále (nekricala som,ani nevychádzala ) . Až po nepomoc s kolejenim aj keď som bola prvorodička a žiadala som niekoľkokrát o pomoc. A to som mala známe,ktoré mi to tam vychvaľovali ale moja skúsenosť bola značne rozdielna.

anonym_7bc0f7
5. aug 2025

@anonym_autor Saca, planovana sekcia, zazmluvnenie, manzel pri porode, nadstardna izba, necelych 800e v maji tohto roku. Pristup sestier karastrofa.

anonym_fdac57
5. aug 2025
@anonym_91783c

@anonym_autor ja som tam rodila v roku 2022 ,nemám vôbec pozitívne skúsenosti,od zazmluvnené primára,ktorý sa na môj pôrod vykašľal (aj my to oznámil ) až po pôrod ako som s kontrakciami nevedela dôjsť na pôrodnú sálu lebo sestričke sa nechcelo vziať vozík až po personál ,ktorý po mne kričal na pôrodnej sále (nekricala som,ani nevychádzala ) . Až po nepomoc s kolejenim aj keď som bola prvorodička a žiadala som niekoľkokrát o pomoc. A to som mala známe,ktoré mi to tam vychvaľovali ale moja skúsenosť bola značne rozdielna.

@anonym_91783c ja som rodila 2023. Sestričky a lekári fajn,novorodenecke jeden otras 🫣 nechali mi malú bez mlieka nakoľko mne sa nespustilo, dehydrovana a 40 teploty mala. Tiež s kojenim nikto nepomohol az som to sama vzdala a vyrastla na umelom mlieku.

taktotedanie
5. aug 2025

@anonym_autor len mysli na to, ze neonatologia je na slabsej urovni a pokial sa nieco stane dieta ti okamzite vezmu do novej a ty ostavas v saci a nie nehospitalizuju ta spolu s dietatom
A ked prelustrujes komentare aj inde ako v tvojom prispevku snad si urobis jasny obraz, ze su ine moznosti a hlavne pre dieta

karcikarci
6. aug 2025

@anonym_autor ahoj, ja som rodila 2x v novej nemocnici, a ak by som sa mala znova rozhodnut, isla by som opat na 100%... lekara som nemal zazmluvneneho, podla mna su tam vsetci profici a k zlozitejsim pripadom idu vacsinou ti najlepsi... jednoznacne najlepsie neonatologia ( a to ai myslim, ze by toto mala byt priorita), pretoze nikdy nevieme co bude s babatkom... priestory samozrjeme nic moc, ak mas stastie a je volny nadstandard, tak vies byt aj sama na izbe, to sa myslim platilo nejakych 10-15 eur na noc... musi byt volny ked rodis, neda sa dopredu rezervovat.. na sacu som tiez nepocula dobre recenzie, najma co sa tyka sestriciej a starostlivosti po porode, pomoc pri kojeni atd... nesla by som tam... zalezi ake mas priority... v saci je vraj strava napr fajn, a novej nemocke nic moc, ale stale ti vie niekto nieco doniest a tak... pre mna bola dolezita starostlivost o babo