icon

Nechtárky v Košiciach

4. jún 2025

Ahojte, onedlho nas caka oslava, kde bude snad aj 50 hosti. Chcem si dat preto urobit nechty, lebo mi to velmi nejde. Dve u ktorych som bola zriedkavo posledne 3 roky asi 5 krat neskutocne zvysili ceny, jedna na 45 a druha na 36... Poradte prosim sikovnu nechtarku v Kosiciach, ktora ma vezme prilezitostne a nezderie ma z koze. Dakujem.

biba_18
4. jún 2025

kamoska chodí za 30, ale už je veľa hodín, ak nedostaneš nejakú inú odpoveď spýtam sa jej zajtra…

zobaka
4. jún 2025

ja tiez platim okolo 38, tie co robia za 20-25 aj tak praca vyzera, hrube lopaty, alebo zahnute dole

autor
5. jún 2025
@biba_18

kamoska chodí za 30, ale už je veľa hodín, ak nedostaneš nejakú inú odpoveď spýtam sa jej zajtra…

@biba_18 mne tie nechty nesúria, oslava je až začiatkom augusta. Kľudne mi pošli prosím kontakt, rada by som videla aj nejaké jej portfólio, ako tie nechty vyzerajú...lebo tie čo robia ntchyy úžasné už buď nové neberú, alebo vezmú ale ceny od 45e hore...

autor
5. jún 2025
@zobaka

ja tiez platim okolo 38, tie co robia za 20-25 aj tak praca vyzera, hrube lopaty, alebo zahnute dole

@zobaka však to ... A kde chodíš prosím za 38, to už aj so zdobením, či to ešte zvlášť 7e k tomu?🙈 Má prosím tvoja nrchystka stránku s prácami?

biba_18
5. jún 2025

aha, to neviem či berie nových ...

autor
5. jún 2025
@biba_18

aha, to neviem či berie nových ...

@biba_18 v mojom prípade jednorázovo, robím si sama ale to čo chcem, nedokážem sama...tenšie nechty, zdobenie a francúzska 🙈

biba_18
5. jún 2025

vanok v auparku, gabika. fotky na stranke nemá. ale kamoška je zatiaľ spokojná

patricia1003
16. jún 2025

Ahoj, na instagrame je jedna baba (https://www.instagram.com/nail__point__?igsh=MT...) každý mesiac má v príbehu voľné časy a berie aj nových 🙂 ja k nej chodím rada 🙂

luciasveckova
16. jún 2025

Ja chodím u nás v obci žiadna čínska manikúra,platím 32 eur

selenka7
16. jún 2025
autor
16. jún 2025
@selenka7

@selenka7 môžem sa spýtať prosím na cenu za nové? Potrebujem dať dole moje a nanovo všetko, na šablóny...viete prosím ako dlho nechty robí? Ďakujem

autor
16. jún 2025
@patricia1003

Ahoj, na instagrame je jedna baba (https://www.instagram.com/nail__point__?igsh=MT...) každý mesiac má v príbehu voľné časy a berie aj nových 🙂 ja k nej chodím rada 🙂

@patricia1003 akurát voľné termíny nemá v príbehu, ale pozriem aj ju...môžeš prosím odfotiť svoje od nej, kľudne aj keď ich máš odrastené

autor
16. jún 2025
@luciasveckova

Ja chodím u nás v obci žiadna čínska manikúra,platím 32 eur

@luciasveckova a vieš mi prosím poslať link? S jej prácou? Ja som zistila že tie čo robia rok dva sa ešte len v podstate učia...bola som nedávno u jednej čo robí lacnejšie....asi 2 roky robí, ale v porovnaní s tou čo 12 r.. to sa nedá porovnať...ale cenový rozdiel 25 a40... No

autor
16. jún 2025
@zobaka

@zobaka môžem poprosiť aspoň názov nechtarky?

autor
16. jún 2025
@biba_18

vanok v auparku, gabika. fotky na stranke nemá. ale kamoška je zatiaľ spokojná

@biba_18 videla som cez Google zlú recenziu na vánok úplne sa jej ošúpali špičky, alebo jej ich zle urobila a hodnotenie 4,2 len ... Ale ďakujem

biba_18
16. jún 2025

tam ich je viac, preto som napísala meno

zobaka
16. jún 2025

Arya beauty

selenka7
16. jún 2025

Uplne nove s predlzovanim 40 (pripadne viac ak velmi dlhe), doplnanie od 30 vyssie, podla narocnosti. Vacsinou 30.

luciasveckova
16. jún 2025

Ak máš FB daj si Helen štýlové nechty

luciasveckova
16. jún 2025