Nemocnica Šaca - čakacie doby na operáciu žlčníka
Ahojte,ako dlho ste čakali na operáciu žlčníka od objednania sa?vďaka
@monuska1234 mne to teraz vychádza na 4. deň ms 😐 ale zabudla som sa opýtať, na sálu ideš v gaťkách len?
@diaalex ano iba nohavičky a mala som tú viazaciu nemocničnú košelu
@terezka1947 problém s trávením
@sunny15 ja som cakala 6 tyzdnov v Ke na Rastislavovej. V nedelu 27.11. som nastupila, v pondelok ma operovali v stedu rano prepustili, o tyzden mi vybrali stehy. Mala som koliku po 11 rokoch a kamen vo velkosti 3 cm ... tiez som 15 rokov vahala a branila sa tomu, pri vybrati stehov mi dr. povedal, ze mi na hisrologii nasli na zlcniku nadorove bunky . Tak som rada ze som sa nakoniec po rokoch odhodlala a dala ho vybrat. V den operacie rano som zacala krvacat bud ovulacne krvacanie alebo stres, nebol to problem. Dala.som.si tampon dali je nohavicky a zoperovali.ma
Znamy chirurg mi povedal ze to robia aj na jednodnovej ale neodporuca mi to, nakolko ak by boli komplikacie po tak co s tym doma? Volat zachranku ? A na pohotovosti cakat hodiny ? Tak mi po operacii dali par krat ATB do zili, injekcie proti zrazanlivosti, vzali krv a ked to bolo ok, poslali ma domov.
@sunny15 presne tak, stale ma nafukuje cerstve pecivo kapusta a paprika , to sa asi nzmenj uz ale uz aspon nrmam bolesti a krce ako som mavala ...to mi dali pri prepusteni z nemocnice .. snazim sa drzat ale aj experimentujem .lekar mipovedal ze prisnu dietu treba drzat mesiac po zakroku a potom postupne pridavat. Mne to presne tak vyslo ze na vianoce som uz mala kapustnicu salat a vyprazanu rybu a bez problemov. Len som zjedla asi dve balenia degasinu, dost ma nafukovalo ale uz sa to upravuje .
@lydka84 aj s tou diétou je to že každý hovorí niečo iné 😐 baby čo majú žlčník von tak niektoré držali 2m diétu, iné mesiac a iným zase lekár povedal max 2 týždne a opäť všetko jesť.
Mne napr lekár povedal, že žiadna prísna dieťa, po op mám skúšať jedla a sama pridem na to čo mi robí zle a čo nie
@lydka84 a nemala si po operácii bolesti?
@katarinka89 mala som, ked dom sa zobudila po operacii, tak velmi silne ale pichali mi injekciu a potom to uz bolo fajn. Vecer som uz stala na nohach
Náhodou neviete či môžem prísť na chirurgiu bez objednania sa a dajú mi termín operácie?Alebo treba mať termín na vyšetrenie?
@sunny15 načo sa budeš zbytočne motať a vystavovať sa vírusom. Najlepšie je zavolať.
@lydka84 úf tak sa mám teda načo,,tešiť,, a to ta co bolelo? Tie rany alebo žalúdok?
@katarinka89 rana rezy, ale nastastie to po par dnoch preslo
@lydka84 ach jaj, mam obavy ale tak keby si ho nechám s tými kameňmi tak asi by mi bolo len horšie
@katarinka89 ak mas problemy treba dat vybrat , ja som 6 tyzdnov po operacii, uz sa mi zlepsuje travenie, prestalo ma nafukovat, co sa tyka travenia citim sa lepsie ako pred operaciou
Čaute baby,tak už aj ja mám termín operácie

@terezka1947 nemáš začo 🙂 ako nie je extra luxus v ke, ale 1tky izby majú 🙂