icon

Objednanie na magnetickú rezonanciu v Košiciach - skúsenosti s Promagnet

Dnes o 12:01

Dobrý deň kde sa objednať na mr v Košiciach? Ste spokojni s promagnet?

denisa96
Dnes o 12:58

@anonym_autor ja som absolvovala 2 pracoviska magnetickej rezonancie, prvá bola v Šaci s krčnou chrbticou a druhe pracovisko v Pro magnet s mr a angiografiou hlavy. A pri oboch bol termín do mesiaca. Obe pracoviska sú super. Neviem v čo konkrétne by ste chceli vedieť, ale napr. výsledky v Šaci majú cca do 3 dní, no je potrebné si ich prevziať osobne. A v Pro magnet je tiež cca 3-7 dní, výsledky si viete prevziať osobne, alebo vedia oni zaslať poštou lekárovi ktorý vás poslal na vyšetrenie. Na oboch pracoviskách pracujú vysoko špecializovaní pracovníci. To že sa niekedy stane že vás presne na čas nevezmú je bežné, keďže uprednostňujú urgentných pacientov, no nie je to tak vždy. Takže dá sa to zvládnuť 🙂

katusskaa
Dnes o 14:50

mna na promagnet objednava neurologicka v systeme - a to je super, nemusim nikam chodit, nosit ziadanky ako niekedy. o termin mi potom volaju, vacsinou do 2-3 tyzdnov mam termin, vecer, co mi vyhovuje. vysledky do systemu pani dr.

autor
Dnes o 16:54

Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂 ide mi o to že v rs mi dali termín o dva a pol mesiaca tak že či oni náhodou nedávajú skôr skusim zavolat 🙂 a Košice mám bližšie ako RS 🙂 nepamätám si presne prečo ale lekárka má od promagnet odhovárala preto sa na nich pýtam.

katusskaa
Dnes o 17:00
@anonym_autor

Ďakujem Vám veľmi pekne 🙂 ide mi o to že v rs mi dali termín o dva a pol mesiaca tak že či oni náhodou nedávajú skôr skusim zavolat 🙂 a Košice mám bližšie ako RS 🙂 nepamätám si presne prečo ale lekárka má od promagnet odhovárala preto sa na nich pýtam.

@anonym_autor bola som tam veľakrát, nikdy nebol problém. aj sa mi zdá, že detailnejšie popisy mi dali ako napr v procare v Prešove

memma
Dnes o 17:01
@anonym_autor

@anonym_autor mne tak isto pred mesiacom. Potom som sa objednala do Michaloviec, tam mi dali termín do tyzdna