icon

Očné vyšetrenie v Košiciach zo dňa na deň?

30. júl 2025

Dobry den, asi sa pytam zbyticne, neviem ci nieco take vobec existuje, ale je mozne sa dostat niekde na ocne vysetrenie v kosiciach, kludne aj ako samoplatca, zo dna na den? Teoreticky aj presov. Konkretne vysetrenie sucheho oka.

taktotedanie
3. aug 2025

@anonym_autor skusaj napr klinika vesely, niektori lekari maju objednavkovy system teoreticky keby mali volne tak mozes skusit ale pozor musia mat napisane ze beru novych pacientov
Mimochodom ako vies ze to je suche oko? Skusala si liecbu tiez doma?

autor
3. aug 2025
@taktotedanie

@anonym_autor skusaj napr klinika vesely, niektori lekari maju objednavkovy system teoreticky keby mali volne tak mozes skusit ale pozor musia mat napisane ze beru novych pacientov
Mimochodom ako vies ze to je suche oko? Skusala si liecbu tiez doma?

@taktotedanie dakujem, nakoniec som nasla v presove na buduci tyzden co je tiez uplne prijatelny termin. Neviem ci to je suche oko, ale nemam absolutne ziadne sliny, potvrdene u zubarky, tak ma odporucila aj na ocne

taktotedanie
3. aug 2025
@anonym_autor

@taktotedanie dakujem, nakoniec som nasla v presove na buduci tyzden co je tiez uplne prijatelny termin. Neviem ci to je suche oko, ale nemam absolutne ziadne sliny, potvrdene u zubarky, tak ma odporucila aj na ocne

@anonym_autor tak to ano, treba vylucit SS