Odporúčania na čeľustného ortopéda v Košiciach
Ahojte,neviete mi odporučiť dobrého čeľustného ortopéda pre syna? najlepšie kto má skúsenosti z Košíc a tiež koľko Vás strojček finančné stál.Ďakujem
MDDr. Eleonóra Ivančová, stará nemocnica (cena pre dieťa neviem, platila som ako dospelá) pôsobí aj ako vysokoškolský učiteľ na Klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie UNLP a LF UPJŠ
Je mladá a ozaj veľká odborníčka aj na "viac" krivé zuby
@nikola1529 tiez odporucam Dr. Ivancovu, ma aj sukromnu ambulanciu, robi klasicke strojceky v UNLP a y seba viac menej Invisiglan strojceky.
Ďakujem Vám,tak skúsim zavolať 🙂
My sme spokojní s mudr Nagyovou Krivá ulica. Robí drôtené aj neviditeľné. Stále sa vzdeláva a pracuje na sebe. Neviem či aktuálne berie nových pacientov. My sme čakali 9m kým bola vstupná prehliadka. Mala plný stav. Cena záleží aký typ strojčeka si zvolíte, a aj tam pri drotenom je to odstupňované na 3 úrovne. Moji mali navyše aj špeciálny strojček na úpravu hornej sánky. To bola extra položka a tento strojček sa aj roztáčal.
Ivančová je v DDDental, je to ich rodinná firma
My sme spokojní s mudr Nagyovou Krivá ulica. Robí drôtené aj neviditeľné. Stále sa vzdeláva a pracuje na sebe. Neviem či aktuálne berie nových pacientov. My sme čakali 9m kým bola vstupná prehliadka. Mala plný stav. Cena záleží aký typ strojčeka si zvolíte, a aj tam pri drotenom je to odstupňované na 3 úrovne. Moji mali navyše aj špeciálny strojček na úpravu hornej sánky. To bola extra položka a tento strojček sa aj roztáčal.
@pinkgirl môžem poprosiť koľko stojí u pani dr strojček klasický?
@jaruska_12 cca 370e jeden
@nikola1529 Dobrý deň, my sme boli u doktorky Sokolovej na Pražskej a veľká spokojnosť. Skvelý prístup, všetko vysvetlila. Robí aj neviditeľné aj klasické strojčeky.
MDDr. Eleonóra Ivančová, stará nemocnica (cena pre dieťa neviem, platila som ako dospelá) pôsobí aj ako vysokoškolský učiteľ na Klinike stomatológie a maxilofaciálnej chirurgie UNLP a LF UPJŠ
Je mladá a ozaj veľká odborníčka aj na "viac" krivé zuby
@anonym_a872b3 dobrý deň, prosím vás koľko približne stal strojček pre dospelého? Ďakujem.
@anonym_a872b3 dobrý deň, prosím vás koľko približne stal strojček pre dospelého? Ďakujem.
@waly samotný strojček hore + dole dokopy do 450€ (+ iné poplatky za kontroly, výmeny drôtiku, odtlačky) ale to bolo pred 8 rokmi a v nemocnici, nie v súkromnej ambulancii

https://www.dddental.sk/, syn má ten neviditeľný strojček Invisalign, stál nás 2900 + 50 za vstupnú prehliadku, predtým som sa neúspešne snažila v iných ambulanciách ale nikde nás nechceli zobrať, na Hroncovej nás nechali čakať rok a pol a zbytočne, takže som radšej zaplatila, aby to už syn mal čím skôr