icon

Odporúčania na cenovo dostupného zubára v Košiciach

sweet20
28. apr 2025

Prosím, odporučte mi zubara v KE, kde nezaplatim majland za plombu. Tak aby robil aj dentalnu hygienu.

Dakujem za skusenosti.

taktotedanie
28. apr 2025

@sweet20 uz tu to bolo, aj minule sa to riesilo pohladat prispevky
Treba hladat takych co maju ambulancie v skolach napr
Ja osobne som pre tie sialene ceny v ke odisla uuplne inde, riesim si to mimo ke kraja, s benzinom sa mi to aj tak stale oplati, osetrenie cenovo medzi 20-30€ ( a nie ziaden dochodkovy zubar, nova moderna ambulancia)

rejka7
28. apr 2025
@taktotedanie

Ja osobne som pre tie sialene ceny v ke odisla uuplne inde, riesim si to mimo ke kraja, s benzinom sa mi to aj tak stale oplati, osetrenie cenovo medzi 20-30€ ( a nie ziaden dochodkovy zubar, nova moderna ambulancia)

@taktotedanie s kde chodíš? Maďarsko? Alebo nejaké občas ku KE? A majú vybavenie tí školský doktori? Lebo tie centra, to je úplne zle, sú tam mladí lekári, zdá s, že moc skúseností nemajú, ale ceny si dajú, ako keby boli profesori.

rejka7
28. apr 2025
@rejka7

@taktotedanie s kde chodíš? Maďarsko? Alebo nejaké občas ku KE? A majú vybavenie tí školský doktori? Lebo tie centra, to je úplne zle, sú tam mladí lekári, zdá s, že moc skúseností nemajú, ale ceny si dajú, ako keby boli profesori.

@rejka7 nie občas, chcela som napísať dedina pri KE.

sweet20
autor
28. apr 2025
@taktotedanie

@taktotedanie dakujem...

taktotedanie
28. apr 2025
@rejka7

@rejka7 kdeze normalne na slovensko, cca 100km od kosic, aj s cestou tam spat ma to vyjde ooovela lacnejsie
Hladala som svidnik, stropkov, bardejov a za taku cenu v dnesnej dobe za mna luxus cena

dancingqueen321
4. máj 2025

@sweet20 ja chodim ku MUDr Puklusova Katarina. Okrem nejakych 15eur za rtg zubov vo vedlajsej ambulancii nic neplatim