Odporúčania na cenovo dostupného zubára v Košiciach
Prosím, odporučte mi zubara v KE, kde nezaplatim majland za plombu. Tak aby robil aj dentalnu hygienu.
Dakujem za skusenosti.
@sweet20 uz tu to bolo, aj minule sa to riesilo pohladat prispevky
Treba hladat takych co maju ambulancie v skolach napr
Ja osobne som pre tie sialene ceny v ke odisla uuplne inde, riesim si to mimo ke kraja, s benzinom sa mi to aj tak stale oplati, osetrenie cenovo medzi 20-30€ ( a nie ziaden dochodkovy zubar, nova moderna ambulancia)
@taktotedanie s kde chodíš? Maďarsko? Alebo nejaké občas ku KE? A majú vybavenie tí školský doktori? Lebo tie centra, to je úplne zle, sú tam mladí lekári, zdá s, že moc skúseností nemajú, ale ceny si dajú, ako keby boli profesori.
@taktotedanie s kde chodíš? Maďarsko? Alebo nejaké občas ku KE? A majú vybavenie tí školský doktori? Lebo tie centra, to je úplne zle, sú tam mladí lekári, zdá s, že moc skúseností nemajú, ale ceny si dajú, ako keby boli profesori.
@rejka7 nie občas, chcela som napísať dedina pri KE.
Ja osobne som pre tie sialene ceny v ke odisla uuplne inde, riesim si to mimo ke kraja, s benzinom sa mi to aj tak stale oplati, osetrenie cenovo medzi 20-30€ ( a nie ziaden dochodkovy zubar, nova moderna ambulancia)
@taktotedanie dakujem...
@rejka7 kdeze normalne na slovensko, cca 100km od kosic, aj s cestou tam spat ma to vyjde ooovela lacnejsie
Hladala som svidnik, stropkov, bardejov a za taku cenu v dnesnej dobe za mna luxus cena
@sweet20 ja chodim ku MUDr Puklusova Katarina. Okrem nejakych 15eur za rtg zubov vo vedlajsej ambulancii nic neplatim