icon

Odporúčania na detského gynekológa v Košiciach

lubica6344
25. sep 2025

Zdravim chcem sa spýtať či ste niekto nemali už boli na detskej ginekologii v Košiciach neviete mi odporúčať doktora najlepšie doktorku.Ďakujem

anonym_27a311
25. sep 2025

Gynekológia

lubica6344
autor
25. sep 2025
@anonym_27a311

Gynekológia

@anonym_27a311 Pardón písala som na rýchlo nevšimla som si

anonym_af3543
26. sep 2025

Dr. Molokáč na národnej triede, ja k nemu chodím ako dospela, ale ma veľmi dobre recenzie aj ako detsky gynekológ. Kamaratka tam chodí s malou už od malička a je veľmi spokojna

matkahelka
27. sep 2025

@lubica6344 trebunova v starej nemocnici

earlgrey
27. sep 2025

Myslava..daj si do google - detská gynekológia Myslava...

terezia323
28. sep 2025
@earlgrey

Myslava..daj si do google - detská gynekológia Myslava...

@earlgrey tam už nie je detska gynekologia

earlgrey
28. sep 2025
@terezia323

@earlgrey tam už nie je detska gynekologia

@terezia323 Si si istá? Na ich webovej stránke píše, že stále je🤷‍♀️ síce ja som tam bola pred niekoľkými rokmi s dcérou ale ak by nebola, odstránili by to z ich webu či?

terezia323
28. sep 2025
@earlgrey

@terezia323 Si si istá? Na ich webovej stránke píše, že stále je🤷‍♀️ síce ja som tam bola pred niekoľkými rokmi s dcérou ale ak by nebola, odstránili by to z ich webu či?

Ja si pamätám dr staškovú, ta tam už nepracuje.

earlgrey
28. sep 2025
@terezia323

Ja si pamätám dr staškovú, ta tam už nepracuje.

@terezia323 Áno, u nej sme boli aj my, ale tento rok keď som tam bola, síce za pánom Horňákom, ale videla som v čakárni aj mamičky s deťmi, čo čakali k detskému gynekológovi 🤷‍♀️ tak netuším...jedine ak tam autorka zavolá a informuje sa

martinamoh
4. dec 2025
@anonym_af3543

Dr. Molokáč na národnej triede, ja k nemu chodím ako dospela, ale ma veľmi dobre recenzie aj ako detsky gynekológ. Kamaratka tam chodí s malou už od malička a je veľmi spokojna

@anonym_af3543 Dobrý deň prepáčte nemáte tel číslo na pána doktora alebo aspoň mi neviete poradiť že či je potrebné sa obj.alebo stačí keď prídeme.Lebo potrebujem ísť s dcérou
ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ

nataliia_11
4. dec 2025
@martinamoh

@anonym_af3543 Dobrý deň prepáčte nemáte tel číslo na pána doktora alebo aspoň mi neviete poradiť že či je potrebné sa obj.alebo stačí keď prídeme.Lebo potrebujem ísť s dcérou
ĎAKUJEM ZA ODPOVEĎ

@martinamoh tu je telefónne číslo, skúste sa informovať
https://unlp.sk/ambulancia/gynekologicka-ambula...
Mylsim si ale že je potrebné sa objednat, nakoľko ordinuje iba 1x do týždňa