icon

Odporúčania na gynekológa v Košiciach?

16. mar 2026

Ahojte, chcem vás poprosiť o radu. Presťahovala som sa do Košíc a chcela by som si tu nájsť aj gynekológa, pozerala som diskusie ostatné čo tu boli ohľadom toho,ale chcem sa spýtať, či by ste mi vedeli poradiť nejakého/nejakú, ktorá aj vie riešiť problémy ohľadom endometriózy a polycystických vaječníkov. A nie len spôsobom,že antikoncepcia alebo otehotnieť. Najlepšie keby tak niekde v centre Košíc,ale nevadilo by mi ani keby je tak niekde na okraji. Neviete o niekom ? Ďakujem

d_ivana
16. mar 2026

@anonym_autor Ja chodím k pánovi doktorovi Molokáčovi a neviem si ho vynachváliť. Vyšetrenia robí veľmi jemne. Ale nemám taký problém ako ty, tak neviem, ako ho rieši.

autor
16. mar 2026
@d_ivana

@anonym_autor Ja chodím k pánovi doktorovi Molokáčovi a neviem si ho vynachváliť. Vyšetrenia robí veľmi jemne. Ale nemám taký problém ako ty, tak neviem, ako ho rieši.

@d_ivana A je taký ten zástanca HAK alebo rešpektuje keď niekto nechce ?

jmj2022
16. mar 2026

Mudr.Kraus

mandarinka555
16. mar 2026
@anonym_autor

@d_ivana A je taký ten zástanca HAK alebo rešpektuje keď niekto nechce ?

@anonym_autor Mudr. Lukačínová, chodím k nej už 38 rokov a tie skúsenosti sú na nezaplatenie.

anjelik33
16. mar 2026

MUDr. Molokáč za mňa naj doktor

autor
17. mar 2026

A o MUDr. Linkesch náhodou niečo neviete ? Molokáča som pozerala, len neviem, videla som na neho aj negatívne komentáre, že neriešil niektoré problémy a tak.

anonym_d16152
17. mar 2026

Ja tiež mám mudr. Molokača a som s ním veľmi spokojna. Mám u neho kartu skoro 3 roky, viedol aj tehotenstvo. Je pravda že nikdy som nemala žiadne komplikácie po gyn.stranke, tak v tomto poradit neviem. Ale ako vravím za tri roky iba pozitivne skúsenosti
A Linkescha ma kamoska, ale je u nho este veľmi krátko, len par mesiacov tak este nevie ho úplne zhodnotiť

anonym_48ac52
17. mar 2026

Ahojte. Chodili ste niektore k Mudr. Falatovej? Ak ano, ake mate skusenosti? Vdaka

diaalex
17. mar 2026
@anonym_autor

A o MUDr. Linkesch náhodou niečo neviete ? Molokáča som pozerala, len neviem, videla som na neho aj negatívne komentáre, že neriešil niektoré problémy a tak.

@anonym_autor chodím k Linkeshovi a odporúčam 🙂 milé, všetko vysvetlil, pri probléme s HAK ma kontaktoval aj poobede, odpisuje na maily ... netlačí ťa do HAK, povie za a proti a rozhodnutie je na tebe 🙂

akinomel
17. mar 2026

Pán doktor Molokáč. Výborný lekár, aj človek. Vyšetruje jemne, jedná milo a taktne. Sestrička perfektná.

ludmilka2407
19. mar 2026

Ja chodím k Linkeschovi, aj moja sestra..maju problem s otehotnenim, poposielal ju na vysetrenia atd

mirkab1804
20. mar 2026
@anonym_48ac52

Ahojte. Chodili ste niektore k Mudr. Falatovej? Ak ano, ake mate skusenosti? Vdaka

@anonym_48ac52 ja som k nej chodila este ked pracovala v Saci resp. v Cassovare, mozem len odporucit naozaj, zazila som pri nej aj dve tehotenstva, jedno z toho rizikove, druhu dcerku dokonca odrodila, bola uzasna 🙂

katusik456
20. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor chodim ku doktorovi Linskeschovi. Som spokojná aj s prístupom aj s pôrodom. Myslím, že iste obdobie som užívala HAK, ale to ešte u pôvodnej gynekologicky som mala odporúčané. Prešla som ku nemu a povedala som, že chcem vysadiť. Žiaden problém. Milý ľudsky doktor. Sestričky tiež zlate