icon

Odporúčania na dobrú gynekologičku v Košiciach

sekacik2011
28. apr 2025

Odporúčte prosím fakt dobrú gynekologičku v Košiciach, ktorá nezanedbáva pacientky. Ďakujem

diaalex
28. apr 2025

@sekacik2011 keď to nemusí byť žena, tak Dr. Linkesch alebo ešte Dr. Švingál

zuzkaa1991
28. apr 2025

Linkesch hroooza🤦‍♀️kazdy od neho ponaly odchadza...jedine mozno ini lekari vjeho amb mozno su ok

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
zuzkaa1991
28. apr 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue za jeho pristup to moj prípad tiez som isla k nemu kazdy ho chvalil ale bola som velmi sklamana ked som chodila len raz rocne na preventívku tak.mi bolo jedno ale pocas tehu po porode hrooozny prístup nezavolala(nezaplatila) som si k porodu tak nemal ziadny záujem v nemocnici o mna ako o pacientku ;) potom som odišla a nelutujem ;)

diaalex
28. apr 2025
@zuzkaa1991

@monsterablue za jeho pristup to moj prípad tiez som isla k nemu kazdy ho chvalil ale bola som velmi sklamana ked som chodila len raz rocne na preventívku tak.mi bolo jedno ale pocas tehu po porode hrooozny prístup nezavolala(nezaplatila) som si k porodu tak nemal ziadny záujem v nemocnici o mna ako o pacientku ;) potom som odišla a nelutujem ;)

@zuzkaa1991 ja som zase k nemu prestúpila, lebo môj bývalý gynekológ bol presne toto isté čo vy píšete... v 26r ma posielal na Nifty, lebo som už stará a dieťa môže mať vrodené chyby (aj napriek 3D ultrazvuku čo bol v poriadku)..
Ale zase keď ste rodila pri inom, tak v nemocnici ani nemal čo chodiť ku vám... napr. moja spolubývajúca (na izbe po pôrode) si zaplatila v r. 2021 za výber dr. Dosedlu 800€, bola som s ňou na izbe 3 dni a ani raz ju neprišiel pozrieť... asi toľko na porovnanie 😀

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
zuzkaa1991
28. apr 2025
@diaalex

@zuzkaa1991 ja som zase k nemu prestúpila, lebo môj bývalý gynekológ bol presne toto isté čo vy píšete... v 26r ma posielal na Nifty, lebo som už stará a dieťa môže mať vrodené chyby (aj napriek 3D ultrazvuku čo bol v poriadku)..
Ale zase keď ste rodila pri inom, tak v nemocnici ani nemal čo chodiť ku vám... napr. moja spolubývajúca (na izbe po pôrode) si zaplatila v r. 2021 za výber dr. Dosedlu 800€, bola som s ňou na izbe 3 dni a ani raz ju neprišiel pozrieť... asi toľko na porovnanie 😀

@diaalex dosedla je tiez ina kapitola ;) ja som si vlastne žiadneho porodnika nezaplatila resp co som bola dohodnuta nestihol kedze na prvorodicku necakal na rychly spad ;) ale kazdy ma iny nazor chodila som niekoľko rokov k nemu ak som chcela nieco riesit zdrav.stav odbil.ma ze som mlada.ze netreba a to.smw sa snazili dlho o detia a to som mala MA prve tehu

zuzkaa1991
28. apr 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue na fb v skupinách som veľakrát citala zeny ktore tiez neboli s nim spokojne ja len tak posledné roky vnímam nazory 😇 ale mame na vyber treba ist vyskúšať stale sa da zmenit lekar ;) aj ked k dobrým je niekedy tazsie dostat kedze neberu nových 😇 ale ved mame vela lekárov v ke 😁 takze my zeny si mame kde vybrat
Este krausa by som odporucila ale s nim som.riesila len v nemocnici veci ale velmi aj jeho chvalia plus inych stačí kuknut na fb skupinách aj 😇google recenzie atd

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
zuzkaa1991
28. apr 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue jasne ia neberiem ale nejakej mamickovej skupine dost mal.zle recenzie naschvál som si teraz pozrela aj na Google a ma max stare 5m starsie nema recenzie;) ale nechodím tam už asi 3r ci koľko mozno sa zmenil uz ma viac casu vtedy nestihal mal viac pozicie

Dosedla je ine kapitola pri som osobne som nebola len vnimam aj od znamych ale nemozem povedať ze nepatri medzi špičky ;) ale ako pises kazdy napise svoj nazor ci pozit. Alebo negat. ;)

taktotedanie
28. apr 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue ja poznam 4 zeny co od noveho roku odisli lebo boli nespokojne s pristupom dr linkescha

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
28. apr 2025
@monsterablue
Odpoveď bola zmazaná

@monsterablue pristup lekara,arogancia, neodpovedal na polozene otazky resp odpovedal doslova “dnes mam uz toho dost, nemam vam co viac povedat” neriesenie problemu opakovane ujistovanie, ze napr bolesti niesu po gyn stranke, samozrejme, ze boli, nevsimnutie si nalezu na maternici- dost velky nalez viacero lekarov sa vyjadrilo, ze toto diagnostikovane malo byt, odmietol hormonalny profil pricom diagnoza na to bola opodstatnena atd

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
zapalkazapalkova
28. apr 2025

@sekacik2011 ja som prestúpila k Dr. Lazorcakovej Vatralovej a spoko 🙂

taktotedanie
29. apr 2025
@taktotedanie

@monsterablue pristup lekara,arogancia, neodpovedal na polozene otazky resp odpovedal doslova “dnes mam uz toho dost, nemam vam co viac povedat” neriesenie problemu opakovane ujistovanie, ze napr bolesti niesu po gyn stranke, samozrejme, ze boli, nevsimnutie si nalezu na maternici- dost velky nalez viacero lekarov sa vyjadrilo, ze toto diagnostikovane malo byt, odmietol hormonalny profil pricom diagnoza na to bola opodstatnena atd

@taktotedanie stava sa

lenm
29. apr 2025

MUDr. Karásková na Brigádnickej

ninka99865
29. apr 2025

Baranovicova

jankab218
30. apr 2025

Mudr.Kraus, Mudr.Krausová👌

gumkac19
2. máj 2025