icon

Odporúčania na gastroenterológa pre histamínovú intoleranciu

irma99
2. nov 2025

Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť dobrého gastroenterológa pre dospelých v Košiciach, Šaci, popríde kľudne aj iné slovenské mestá.
Histamínovú intoleranciu mi zistili pred dvomi rokmi — chcela by som ísť k lekárovi, ktorí mi nepovie len to, že mám dodržiavať diétu a požívať DAO tabletky, pretože to všetko robím a stále som zahlienená a trápia ma časté vyrážky na tvári, poslednú dobu už aj v nose, ktoré sú niekedy aj zápalové (mala som už dvakrát zlatý stafylokok). Počula som, že príčiny HIT sa dajú zistiť buď v črevách alebo v žalúdku. Bola by som vďačná za vaše skúsenosti, čo sa gastroenterológov týka.

papena
2. nov 2025

@irma99 Endomed v Košiciach. Sú výborní, ľudskí.

henikab
12. nov 2025

@irma99 Endoned na sídlisku v Tahanovciach v KE klobúk dole majú najnovšie metódy ja som bola aj kolonoskópii aj žalúdkom majú tenučké sondičky,no proste sú to profíci v každom smere a to som robila v zdravotníctve len odporučiť 👍

anonym_b03f67
30. nov 2025

Podľa toho čo píšete by som vám odporúčila skúsiť vysadiť mlieko a všetky mliečne výrobky… mlieko zahlieňuje

irma99
autor
1. dec 2025
@anonym_b03f67

Podľa toho čo píšete by som vám odporúčila skúsiť vysadiť mlieko a všetky mliečne výrobky… mlieko zahlieňuje

@anonym_b03f67 mlieko a mliečne výrobky už nejem 10 rokov, keďže mám aj laktózovú intoleranciu, tak problém bude niekde inde.