icon

Odporúčania na kliniku pre kvalitnú laserovú epiláciu

dorottka
Včera o 21:01

Ahojte, prosim vas o odporucanie na kliniku v KE, kde robia fakt kvalitnu trvalu laserovu epilaciu, samozrejme najlepsie ak mate osobnu skusenost. Nie IPL, to mam doma. Dakujem vam velmi pekne, hrabem sa v recenziach, ale mam pocit, ze to je vsetko generovane a neverim tomu.

anonym_142b0b
Včera o 21:04

Ja som bola na laserovu pri Kulturparku, absolvovala som 3 sedenia, zaplatila 600€ a po mesiaci vsetko zacalo opat rast. Ale paradoxne som si potom kupila IPL a som s tym spokojnejsia. Jednorazova kupa a mozem blikat kolko chcem.

matkahelka
Včera o 22:56

@dorottka chiramed. bola som po dobrych skusenostiach 2 kamosiek. mam vyepilovanu vacsinu tela - na niektore casti stacili 2, na niektore 3 sedia. odvtedy som bez chlpkov. raz rocne v zime chodievam len na udrziavacku, i ked vlastne skor pre moj pocit, lebo ziadne chlpky mi na miestach epilacie nerastu. kolegyna bola vlani v estetikderm a tiez je velmi spokojna.

anonym_8e159f
Dnes o 05:58

Ja som zacala kurz LE u tejto slnečnej https://www.instagram.com/lauraesthetics_studio...
Zatiaľ som mala iba jedno sedenie (komplet bikiny + podpazusie 120e), som 8 dni po prvom sedení a chĺpky už začali vypadávať. Po 1 sedení samozrejme neda sa objektívne posúdiť, ale recenzie slečna ma dobre

dorottka
autor
Dnes o 08:17

Dakujem vam krasne, velmi ste mi pomohli ❤️

dorottka
autor
Dnes o 08:21
@matkahelka

@dorottka chiramed. bola som po dobrych skusenostiach 2 kamosiek. mam vyepilovanu vacsinu tela - na niektore casti stacili 2, na niektore 3 sedia. odvtedy som bez chlpkov. raz rocne v zime chodievam len na udrziavacku, i ked vlastne skor pre moj pocit, lebo ziadne chlpky mi na miestach epilacie nerastu. kolegyna bola vlani v estetikderm a tiez je velmi spokojna.

@matkahelka Prosim ta, a to robi epilaciu doktor samotny alebo ma na to lidi? 🙂.

matkahelka
Dnes o 08:28
@dorottka

@matkahelka Prosim ta, a to robi epilaciu doktor samotny alebo ma na to lidi? 🙂.

@dorottka v chiramede epilaciu robi doktorova zdravotna sestra. v estetikderm neviem.

anonym_d1d69f
Dnes o 08:31