icon

Odporúčania na očných lekárov pre dospelých v Košiciach

Dnes o 09:29

Ahojte, odporucte dobrého/u lekára/ku, ktorý berie nových pacientov aj z iných okresov, dá sa dopredu aj objednať, má modernejšie zariadenie a je naozaj dobrý odborník, ľudský a mily prístup. Chcem prestúpiť z Rožňavy. Ďakujem

leidin
Dnes o 15:18

Ja som nova u takej Ukrajinky, Medvid a bola mila, ale co som druhy krat pocula spoza dveri, tak zalezi na nalade. :D ze nehybte sa, lebo vam to nespravim, ale tak neprijemne. Predtym som zas ja bola inde na mieste takeho cloveka, lebo to mi svietili uplne brutalne do oka a myslela som, ze to nedam, ale to bolo v CR. A este u ineho ocneho, to tiez som popisovala to ako mam take zrnenie a ta doktorka, ze Co ste videli? Jak keby mi akoze sibalo ci co. To bola ta Vesela. Vsade bolo moderne vybavenie.

anonym_657e1b
Dnes o 18:23

@anonym_autor ak mas doveru tak Dr.Zgabur na Panelovej ulici v tej budove kde je hyperbaricka komora
Potom by som skusila napr Zeleznicnu nemocnicu, teraz je tam nova doktorka, maju tam aj OCT a beru novych pacientov, bola som tam na vysetreni s mamkou na gynekologii a maju spolocnu cakaren s ocnym tak viem

anonym_657e1b
Dnes o 18:25
@leidin

Ja som nova u takej Ukrajinky, Medvid a bola mila, ale co som druhy krat pocula spoza dveri, tak zalezi na nalade. :D ze nehybte sa, lebo vam to nespravim, ale tak neprijemne. Predtym som zas ja bola inde na mieste takeho cloveka, lebo to mi svietili uplne brutalne do oka a myslela som, ze to nedam, ale to bolo v CR. A este u ineho ocneho, to tiez som popisovala to ako mam take zrnenie a ta doktorka, ze Co ste videli? Jak keby mi akoze sibalo ci co. To bola ta Vesela. Vsade bolo moderne vybavenie.

@leidin suseda bola, za vsetko ta ukrajinka chcela zaplatit 🤣 a v podstate jej nepomohla nijako

anonym_657e1b
Dnes o 18:43

@anonym_autor alebo napr nova ambulancia cca 2 roky je aj na pltovej alebo nejaka taka ulica Dr.Rennerova- zmluvy so vsetkymi poistovnami, berie novych pacientov