icon

Odporúčania na odborníka na botox v Košiciach

23. feb 2026

Ahojte, odporučte prosím niekoho v KE, kto robí fakt kvalitne a profesionálne botox. Chystám sa úplne po prvý krát na čelo a vrásku hnevu. Kto je v KE na toto odborník? Ďakujem! ❤️

Strana
z2
anonym_0765fe
14. mar 2026
@anonym_552af1

@anonym_0765fe cize podla teba osoby pouzivajuce botox nehladia na svoje zdravie, len na vzhlad. Co ma potencialne zdedena predispozicia na rakovinu spolocne s pouzivanim botoxu? Dalsia studia, ktoru nevies dolozit? To su vsetko take tvoje bludy, ktore tu tliachas a nemas vobec nicim podlozene.
Ak mas cas pisat sem hluposti, skus si nejaky najst na dostudovanie faktov. Napr v navaznosti na to o rakovine mozes zacat tuto: https://share.google/Y6MCFdJoVxnk7YMkI

@anonym_552af1 netvrdím, že botox spôsobuje rakovinu. Videla som choroby v rodine a zmenila som priority v živote. A myslím si, že na svete sú aj horšie problémy ako nejaká vráska na tvári. Len tvrdím, že celkovo na ľudské zdravie nemá botox dobrý vplyv. Príde mi to trochu povrchné poškodzovať si zdravie a míňať peniaze na takéto rozmary. Niektoré ženy by boli schopné urobiť čokoľvek aby získali elixír mladosti. Všetci vieme, že to botoxom to nekončí, tým to len začína. Je to niekedy až trápne ten groteskný vzhľad po zákrokoch. Často to prerastá do závislosti. Počula si niekedy o závislosti na botoxe, alebo o závislosti na plastických operáciách.

Strana
z2