icon

Odporúčanie alergológa pre dieťa v Košiciach, Prešove, Michalovciach

5. máj 2025

Ahojte prosím odporučťe dobreho alergologa pre dieťa kde spraví vsetke podrobné vyšetrenia ako krv,testy a vytery ...najlepšie Košice,Prešov,MI

alenamihal
5. máj 2025

Za mna dr Kovacs v Adle v PO...odbornik na urovni a sestricka super..

autor
5. máj 2025
@alenamihal

Za mna dr Kovacs v Adle v PO...odbornik na urovni a sestricka super..

@alenamihal a berie aj malé deti? 4 roky ma dcerka

alenamihal
6. máj 2025

051/7775231 skuste im zavolat..moj syn mal 4,5r ked sme prisli k nemu..ale tusim,ze ma aj mensie deti ako 4r.

autor
6. máj 2025
@alenamihal

051/7775231 skuste im zavolat..moj syn mal 4,5r ked sme prisli k nemu..ale tusim,ze ma aj mensie deti ako 4r.

@alenamihal prosím co všetko robí? Aj vytery ? Potrebujem komplet všetko aj krv aj testy

alenamihal
6. máj 2025

tak nam urobil rozsirene testy na alergie...ostatne si myslim,ze tiez robi ..najlepsie zavolat,sestricka je velmi mila a ochotna...

zfidorka
6. máj 2025

Alergoimun v Prešove, objednáva sa 3 mesiace dopredu.

zapalkazapalkova
8. máj 2025

Boli sme na alergologii v PO v Adle (dr kovacova) a super... Za 2 roky syna v KE tak nevysetrili a nevysvetlili nám všetko ako tam na 1.vysetreni

pohodacka03
27. okt 2025
@zapalkazapalkova

Boli sme na alergologii v PO v Adle (dr kovacova) a super... Za 2 roky syna v KE tak nevysetrili a nevysvetlili nám všetko ako tam na 1.vysetreni

@zapalkazapalkova mozem sa opytat u koho ste boli v KE? A ci vam pomohli nakoniec v PO u doktorky Kovacsovej?

zapalkazapalkova
28. okt 2025
@pohodacka03

@zapalkazapalkova mozem sa opytat u koho ste boli v KE? A ci vam pomohli nakoniec v PO u doktorky Kovacsovej?

@pohodacka03 v KE uz neordinuje, isla do dochodku
A v PO nam pomohli, zistili alergiu na jedlo a ked robili vysetrenia,tak neignorovali dieta,ale jemu pekne "jeho recou" vysvetlili co idu robit