Odporučte dobrého gynekológa pre nové pacientky
Ahojte,
chcela som sa objednat na vysetrenie, ale zistila som, ze mona gynekologicka, ktora bola skvela uz nepracuje, dost surne hladam dobreho gynekologa, gynekologicku, som v perimenopauze a potrebujem cim skor riesit svoje stavy. Viete mi odporucit niekoho moderneho, ktory ma prehlad a berie nove pacientky? Dakujem
Muranska pri Železničnej
dakujem, uz som si nasla gynekologicku 🙂
dakujem, uz som si nasla gynekologicku 🙂
@anonym_autor prosim napis ci riesi perimenopauzu uz modernejsie, teda konzultovanim a predpisom BHRT...alebo po starom, teda krv naco odobrat, a predpis na synteticke hormony
@anonym_autor prosim napis ci riesi perimenopauzu uz modernejsie, teda konzultovanim a predpisom BHRT...alebo po starom, teda krv naco odobrat, a predpis na synteticke hormony
@katusskaa ano riesi, mam uz progesteron a zmizli mi tazkosti, kde mi ziadny lekar nevedel pomoct, ale ja som sa musela dopatrat sama, po odberoch budem mat aj estrogen, do syntetickych hormonov by som nesla ani ja
@katusskaa ano riesi, mam uz progesteron a zmizli mi tazkosti, kde mi ziadny lekar nevedel pomoct, ale ja som sa musela dopatrat sama, po odberoch budem mat aj estrogen, do syntetickych hormonov by som nesla ani ja
@anonym_autor a neprezradis o koho ide? alebo do spravy...

Mudr. Molokáč ale neviem, či berie nové ale skús zavolať.