icon

Odporučte kliniku v Košiciach na odstránenie bradavíc a kontrolu znamienok

29. máj 2026

Dobrý deň, poraďte prosím kliniku alebo pracovisko v Košiciach, kde odstraňujú malé bradavičky a zároveň dá sa u nich skontrolovať aj znamienka. Na internete je veľa kliník, ale chcem odporúčania od ľudí, čo s nimi mali konkrétnu skúsenosť. Taktiež by ma zaujímala aj cena, pripadne nejaké širšie cenové rozpätie.
Ďakujem

biba_18
29. máj 2026

pozri agel, poliklinika na vstupnom areáli, mudr. necelová

anonym_1582be
30. máj 2026

Tiez chodim k Dr. Necelovej

matkahelka
30. máj 2026

@anonym_autor dermacenter. odstranenie bradaviciek laserom. ak su malicke, na jedno sedenie, ak su vacsie na 2 sedeniach. opichaju lidocainom, takze bezbolestny ukon. praca krasna, bradavicu mala dcera pomerne velku a nema ziadnu jazvu. aktualnu cenu neviem, bola som s dcerou pred 2 rokmi. kontroluju aj znamienka, ale s tym skusenost nemam, na to chodime pravidelne k Florianovej.

jvasenka
30. máj 2026
@matkahelka

@anonym_autor dermacenter. odstranenie bradaviciek laserom. ak su malicke, na jedno sedenie, ak su vacsie na 2 sedeniach. opichaju lidocainom, takze bezbolestny ukon. praca krasna, bradavicu mala dcera pomerne velku a nema ziadnu jazvu. aktualnu cenu neviem, bola som s dcerou pred 2 rokmi. kontroluju aj znamienka, ale s tym skusenost nemam, na to chodime pravidelne k Florianovej.

@matkahelka ahoj, k florianovej som kedysi chodila aj ja, ako je to s objednaním? jeden čas sa vraj dalo iba cez nejaký portál alebo čo. viem sa obejdnat normálne telefonicky?

matkahelka
30. máj 2026
@jvasenka

@matkahelka ahoj, k florianovej som kedysi chodila aj ja, ako je to s objednaním? jeden čas sa vraj dalo iba cez nejaký portál alebo čo. viem sa obejdnat normálne telefonicky?

@jvasenka ahoj. k objednaniu sa neviem vyjadrit. pondelky robieva vzdy bez objednania, chodievame cela rodina vzdy len vtedy.