Odporučte nechtárku v Košiciach s nízkymi cenami
Ahojte,
vedeli by ste mi poradiť nejakú dobrú nechtárku v Košiciach, ktorá robí gélové nechty? Najlepšie, ak používa šablóny. Super by bolo, ak by mala dostupný termín čo najskôr. Cenovo tak do 30€.
Vopred ďakujem za Vaše odpovede.
...a nešlo by to levnějc??😃
jedine nejaky azijsky salon, kvalitna nechtarka ti za taku sumu robit nebude a uz vobec nie este s modelazou
Tie zeny, ktore to robia si myslis, ze su charita? Ze nemaju co robit, tak sa hrajkaju s cudzimi nechtami?
To akoby od teba niekto chcel poupratovat cely dom aj s oknami a dal by ti za to 20 euro. Robila by si to?
Kolegyna chodi na Krivu, pinky la la...cena je asi vyssia trochu ale stale z tych lacnejsich
Kolegyna chodi na Krivu, pinky la la...cena je asi vyssia trochu ale stale z tych lacnejsich
@ludmilka2407 ale ona robí strašné nechty. Pozerala som si ju, naozaj veľmi nepekná modelácia, manikúra tak na 50% a potom farby a vzory sú strašné. Naozaj si priplatím 5 eur a za 40 eur mám krásne nechty.
@ludmilka2407 ta pani nerobi pekne, kamoska k nej chodi a strasna praca, je lacnejsia, ale gel porozlievany, nechty hrube, zdobenie hrozne
@ludmilka2407 ale ona robí strašné nechty. Pozerala som si ju, naozaj veľmi nepekná modelácia, manikúra tak na 50% a potom farby a vzory sú strašné. Naozaj si priplatím 5 eur a za 40 eur mám krásne nechty.
@anonym_deedd1 presne, mne sa az oci zatvaraju hrozou ked vidim ako kamoska ma od nej urobene, ale tiez chcela usetrit par eur
Cherie by Honey pri Kine Družbe
Cherie by Honey pri Kine Družbe
@anonym_7d4972 veď to sú vietnamci
Číňanky
@anonym_392c0f u nás číňanky nechty nerobia, číňania tu v zásade ani nie sú. Máš tu vietnamcov.
@anonym_7d4972 veď to sú vietnamci
@anonym_deedd1 nevidela som, že autorka nechce neslovenky 👀
@ludmilka2407 ta pani nerobi pekne, kamoska k nej chodi a strasna praca, je lacnejsia, ale gel porozlievany, nechty hrube, zdobenie hrozne
@anonym_dbd76f tak co ja som videla mala ich fajn len mala problem s tym ze jej jeden odpadol alebo take nieco..
@anonym_dbd76f tak co ja som videla mala ich fajn len mala problem s tym ze jej jeden odpadol alebo take nieco..
@ludmilka2407 mam esteticke citenie, som narocna, pani by potrebovala nejaky lepsi kurz, zial fakt nevie robit nechty

Číňanky