icon

Odporučte neurológa pre dospelých v Košiciach

Včera o 14:16

Ahojte, hľadám odporúčanie na neurológa pre dospelých v Košiciach, s ktorým ste mali dobrú skúsenosť. Ideálne, ak berie nových pacientov. Ďakujem za tipy! :D

anonym_96f224
Včera o 14:38

Dr. Sakmarova, ale odisla uz do Sace. Ci berie novych, treba zavolat. Alebo v Cassovare su 2 Dr. neurologicky, ktore sa striedaju.

sszuzu8
Včera o 19:19

Mudr Hrehorovska v Šaci 🩷 vzala ma do dvoch dni a pomohla mi s migrénami. Ľudská milá všetko vysvetlí. Snímky z rtg mi prebrala do detailu vysvetlila každý stavec každú kostičku. Veľmi zaujímavo rozpráva. Nepodcenila nič poslala ma všade kde bolo treba urobila pre mňa všetko možné nakoľko som k nej prišla v dezolátnom stave (migrény s výpadkom zraku zvracanie vertigo neustále nevoľnosti)

leeenicka
Včera o 19:37
@sszuzu8

Mudr Hrehorovska v Šaci 🩷 vzala ma do dvoch dni a pomohla mi s migrénami. Ľudská milá všetko vysvetlí. Snímky z rtg mi prebrala do detailu vysvetlila každý stavec každú kostičku. Veľmi zaujímavo rozpráva. Nepodcenila nič poslala ma všade kde bolo treba urobila pre mňa všetko možné nakoľko som k nej prišla v dezolátnom stave (migrény s výpadkom zraku zvracanie vertigo neustále nevoľnosti)

@sszuzu8 dobrý den a aku mate liečbu momentálne ,alebo ako postupujete ďalej?