icon

Odporúčte pediatričky v Košiciach Poliklinika Východ

Včera o 09:17

Ahojte, viem, že už je tu podobná téma ale je staršia, kde odporúčali pediatričky, ktoré sú už na dôchodku. Aké máte aktuálne skúsenosti s pediatričkami, ktorú by ste odporúčili? Ide mi najmä o profesionalitu, kladný prístup k deťom, ošetrovanie najmenších pacientov bez stresu a nervozity, nasadenie atb až po crp teste, nezanedbávanie zdravotného stavu ale zavčasu riešenie zdravotných problémov bez toho aby som ja ako laik musela byť proaktívna a aby nebola už v pred dôchodkovom veku, nerada by som po roku hľadala novú. Úplne ideálne ak by sa dalo do ambulancie objendať a brali by na čas a možnosť konzultácie menej vážnych stavov cez email.

Ak viete o pediatričke mimo tejto Polikliniky, ktorá by spĺňala tieto požiadavky, kľudne napíšte ale keďže sme z Furče tak najlepšie nám bude tu.

ssllaavvkkaa
Včera o 11:47

Dr. Antonyová je top

chelgi
Včera o 12:01
@ssllaavvkkaa

Dr. Antonyová je top

@ssllaavvkkaa suhlas, kebyze je aj pre dospelých, hned prejdem k nej tiež :D

eda24
Včera o 18:38

@anonym_autor my chodime k Mudr.Viktorii Habudovej Sucovej, prevzala ambulanciu po Dr.Dupkalovej. sme spokojni. Da sa objednat na vysetrenie telefonicky na cas, dr.vysetruje poriadne. K detom ma super pristup.

helenbozka
Včera o 19:53

Ja som s prvou dcérou chodila k Antonyovej. Presťahovali sme sa pred 5 rokmi a stále si doma na ňu spomenieme a pri druhej dcére a "problémoch" manžel vždy použije magickú vetu: " čo by ti na to povedala doktorka Antonyová" 😁

autor
Dnes o 11:01
@helenbozka

Ja som s prvou dcérou chodila k Antonyovej. Presťahovali sme sa pred 5 rokmi a stále si doma na ňu spomenieme a pri druhej dcére a "problémoch" manžel vždy použije magickú vetu: " čo by ti na to povedala doktorka Antonyová" 😁

@ssllaavvkkaa
@helenbozka ju si ešte pamätám z detstva nebude mať už pred dôchodkom? Bola cca ročník ako p. Doktroka Dupkalová a p. Doktorka Horváthová a už obe sú v dôchodku.