icon

Odporučte psychológa v Košiciach pre riešenie OCD

28. aug 2026

Dobrý deň, rád by som sa poradil a poprosil o odporúčania. Som študent (20+) a už dlhšiu dobu (viac ako rok) pociťujem silné príznaky, ktoré s najväčšou pravdepodobnosťou svedčia pre OCD. Chcel by som to začať aktívne riešiť.

Som introvert, takže je pre mňa trochu náročnejšie o týchto veciach hovoriť a hľadám niekoho s citlivým a chápavým prístupom. Hľadám dobrého psychológa/psychoterapeuta priamo v Košiciach. Máte s niekým v KE dobré osobné skúsenosti? Zaujímalo by ma, či berú nových ľudí, ako dlho sa u nich približne čaká na termín a či majú zmluvu s VšZP.

anonym_3748ff
28. aug 2026

lieky...hladaj psychiatra

biba_18
28. aug 2026
@anonym_3748ff

lieky...hladaj psychiatra

@anonym_3748ff dá sa to aj bez liekov 😏 v mnohých prípadoch…

anonym_3748ff
29. aug 2026
@biba_18

@anonym_3748ff dá sa to aj bez liekov 😏 v mnohých prípadoch…

@biba_18 ale velmi tazko, asi ako liecit zlomenu nohu naplastou...je to nerovnovaha latok v mozgu

biba_18
29. aug 2026
@anonym_3748ff

@biba_18 ale velmi tazko, asi ako liecit zlomenu nohu naplastou...je to nerovnovaha latok v mozgu

@anonym_3748ff ale tú nerovnováhu môžeš riešiť tak že sa s ňou naučiť pracovať … so zlomenou nohou sa to nedá porovnať…

autor
29. aug 2026

Ďakujem za názory. Nebránim sa ani psychiatrovi, no zatiaľ chcem začať navštevovať psychológa/psychoterapeuta. Ak sa nájde niekoho, kto má nejaké skúsenosti, budem len vďačný.

anonym_41ee88
29. aug 2026
@anonym_autor

Ďakujem za názory. Nebránim sa ani psychiatrovi, no zatiaľ chcem začať navštevovať psychológa/psychoterapeuta. Ak sa nájde niekoho, kto má nejaké skúsenosti, budem len vďačný.

@anonym_autor v zeleznicnej na masarykovej

autor
29. aug 2026

Ďakujem veľmi pekne za tip. Nemáte náhodou skúsenosť s tým, ako dlho sa tam približne čaká na voľný termín?