icon

Odporučte ubytovanie v Košiciach blízko železničnej stanice

64jarka64
Dnes o 18:03
biba_18
Dnes o 18:05

čo je to za otázka… na ako dlho, koľko za noc, za akým účelom…

zuzika87
Dnes o 18:08

Záleží čo od.ubytka očakávaná,či chces niečo luxusnejšie či ti stačí pekná izba,raňajky a vklude sa vyspat

anonym_463f4e

Dália, alebo cez park na mlynskú a odtiaľ máš v uličke bristol, pension horse inn apd.

anonym_c2fb91

Blizko mas hotel Yasmin alebo Hilton do ktorych by som sa ja osobne ubytovala v danej oblasti. Oba hoteli sa nachadzaju do 15min chodze resp. 1-2zastavky autobusom/elektrickou.

zuzika87
Dnes o 18:10

Ja napr.pri stanici neďaleko odporucam penzión Šport,pekne izby,skvelé raňajky,personál a za celkom prijateľnú cenu a taktiež penzión horse inn,ďalej už máš napr.Hilton ak chces u niečo drahšie a lepšie,Hilton a šport využíva naša firma v rámci ubytovania v priebehu školení a vždy som bola spokojna

bruneta8
Dnes o 18:34

Aj my sme boli spokojní v penzióne Šport, blízko stanica aj centrum mesta.

oblecenie99
Dnes o 19:44

Do cca 15, Max 20 minút pešo (alebo priamo spoje MHD) spomínaní Hilton, Šport, Bristol, Horse Inn, Chrysso, akoby opačným smerom Maraton,Yasmin, Crystal, Michael's Palace.. ak chces skôr jednoduchšie ubytko na rýchle.prespatie, evidujem blízko stanice v uličke Jesenského nejaký Košice Hostel, to je fakt blízko stanice, ale aké to je a či to funguje, netuším 🤷 alebo potom sa mi marí, že železnice zvykli mať také ubytovne priamo na stanici, no ale že aké sú, či aj v KE sú, to ozaj neviem, ale raz som v takej bola par dní v Starom Smokovci hneď vedľa stanice a bolo to slušné a fajn 🙂