icon

Odstránenie znamienok

vikyha
24. sep 2022

Dobrý deň, prosím poraďte dobrého kožného lekára, chcem dať vybrať znamienka na tvári takže niekto skúsený aby mi neostali jazvy ako svet. Ďakujem 😊

veselo_neveselo
25. sep 2022

Na tvari ma odstranovat cokolovek len plasticky chirurg 🙂))

85miska
25. sep 2022

@vikyha neviem odkiaľ pochádzaš ale u nás kožný lekár neodstraňuje znamienka. Vyšetrí ich a napíše správu buď sa rozhodneš pre plastického chirurga čo si hradis sama alebo ja som bola na očnom oddelení sa objednať už mi vyberali a je to krásna práca nie ko chirurgia klasická. Teraz idem dať ďalšie vybrať ale už to zmenili že očné môže vyberať znamienka len okolo očí a ja mám ešte na tvári inde tak idem na krčné oddelenie sa objednať. Pokiaľ viem je to hradené poisťovňou. Plastický chirurg nie.

maminatimka
25. sep 2022

@vikyha ja som bola asi pred rokom k plastickemu cgirurgovi v KE, chcela som si vybrat až 6znamienok na tvari, ale mi odporučil laserom, lebo po všetkych by mi tam ostala jazva, tak som dala laserom a vobec nevidno ani muesto kde boli..

viestta
25. sep 2022

V Šaci na popálenínovom, je tam aj plastická chumirurgia

saska85
25. sep 2022

Ja som bola na odstranenie 2 znamienok v Lineal ale neodporučam

vikyha
autor
25. sep 2022

@85miska bola som už na odstránenie znamienka na tele a robila mi to kožná lekárka laserom 🙂

vikyha
autor
25. sep 2022

@maminatimka kde ste boli prosím?

maminatimka
25. sep 2022

@vikyha chiramed, dr.Magdo , sympaticky, super prístup a praca ani miesto neviem najť kde boli a platila som 100€ za všetky 6, 5 boli na tvari take vypukle a jedno na krku a nad 5 je 100€ aspoň pred rokom to ešte takto bolo, čiže čim viac rym lacnejšie, jedna tam platila 70€ za jedno znamienko.

ckatka
25. sep 2022

Mesto?

vikyha
autor
25. sep 2022

@ckatka Košice, Prešov, Michalovce, Trebišov.. kľudne pocestujem :D

diaalex
25. sep 2022

@vikyha Plastic center 🙂 mamina si pri nich dala odstrániť znamienko na tvári a ani jazvu nevidno, profesionálny prístup

niki11223344
29. sep 2022

@vikyha plastický chirurg marian kavecansky, robi v ke a he co viem. Preplaca to vzp a asi union, dovera nie

eeffka
5. okt 2022

@vikyha sestra bola dnes u magda, v tiptope, kosice. na tvari laserom, vyzera to ako po vyrazke.akurat som od nej prisla. 3na cele,2 oko 1 ruka, 1 brucho ,spolu 100e

maminatimka
5. okt 2022

@eeffka tiež som u neho tak isto platila, mne to tak isto vyzeralo a pekne sa zahojilo, vobec nevidno kde boli, hlavne natieraj tym kremom čo dali 🙂