icon

Odstraňovanie škvŕn z matraca v Košiciach

ace123
6. mar 2025

Zdravim, vie niekto poradit cistiaren co odstrani krv z potahu na matraci v Kosiciach? V Tescu Dzungla v cistiarni to iba hodili do pracky a skvrna nezisla. Priatel ked isiel po to si to nevsimol, az doma. A bolo to este k tomu drahe jak fras. Takze prosim ak mate niekto s tymto skusenosti, budem rada za radu. Matrac stal 750 eur.

viestta
6. mar 2025

Kup novy potah na matrac, eshopy s matracmi ich predavaju aj bez matraca

zalka
6. mar 2025

@ace123 no ja také nehody cístim doma... Navlhčim studenou vodou nasypem sodu bikarbonu, potom na to dám ocot kus vysumi a sup do práčky..
Len teraz neviem ci ti zíde keď sa to už pralo.

hildeberta
6. mar 2025

Bratranca sused ma taky sidehustle ale je to bez faktury a treba platit v hotovosti.

ace123
autor
6. mar 2025

@viestta ako hovorim, matrac stal 750 eur teda aj ten potah by bol sam o sebe drahy. Pochybujem ze by som nasla nieco v zodpovedajucej kvalite za lacno. Cistenie vyjde lacnejsie

ace123
autor
6. mar 2025

@hildeberta hladam nieco oficialne

ivka21
6. mar 2025

@ace123 skúste peroxid vodíka z prekarbonat ,a poťah bežné periem v práčke.nabuduce použité chránič matraca

zalka
6. mar 2025
viestta
6. mar 2025
hildeberta
7. mar 2025

@ace123 ale on je velmi diskretny

ace123
autor
7. mar 2025

@hildeberta akoo neviem co si myslite ze o co tu ide :D nikoho sme na tom matraci nezavrazdili. Potrebujem odstranit maly flak centimeter x centimeter tak urcite to nebudem riesit takymto sposobom

ace123
autor
7. mar 2025

@ivka21 vyskusam dik za radu