icon

Osobné skúsenosti s MUDr. Puzovou na Tatranskej

31. jan 2025

Boli sme parkrat u nej, ked robila zastup a zdala sa mi taka priama a pohodicka doktorka, ktora je ochotna a poradi ako nestranny doktor. Co si myslite? Je striktna co sa tyka ockovania, alebo dokaze chapat realne podlozene dovody, ak sa rodic rozhodne neockovat. Resp ci sa aspon neurazi a neofuci ako ine doktorky. Uvazujem nad zmenou, kedze s prvym dietatom chodime tam, a druhe zvazujem sem, ze prehodim aj deti obe. Dakujem krasne

iwanka222
1. feb 2025

Pani doktorka aj pani sestricka su super. Maximalna spokojnost. ATB pokial nemusi nepredpisuje. Maju pekny vztah k detom.

autor
1. feb 2025

@iwanka222 dakujem, riesili ste v minulosti zavazny zdravotny problem? Jedna sa mi o to, ci nie je otravena z detskych pacientov napr, na ktorych sa stale nieco nabaluje, maju diagnozy a su casto chori.

autor
1. feb 2025

@iwanka222 ak by ste vyslovene poziadali o atb, predpisala by ich? kazdy rodic si pozna deti najlepsie. co myslite?

karcikarci
1. feb 2025

My ju mame pri oboch detoch a sme velmi spokojni, nastastie ale nebyvame velmi chori... atb sme mali iba raz zatial. co sa tyka odmietnutia ockovania, netusim,...ale k detom su vzdy uzasne aj sestricka aj ona, konzultuju aj cez telefon ak sa da, ... za nas Ano

iwanka222
1. feb 2025

Ja si vyslovene neziadam ATB nikdy. Pani doktorka vie co robi a ma roky praxe. Ak by som jej nedoverovala tak by som som syna nedala k nej od narodenia. Syn bol rizikovy novorodenec po tazkom porode cely cas na JIS so slabsimi ozvami srdiecka a miernym krvacanim do mozgu. Sama povedala ze je rizikovy novorodenec a pekne sme ho "vypiplali". Potom okolo 4-5 rokov velmi casto kaslal tak som jej to povedala a hned to riesila. Stale vsetko riesi hned a nic nezlahcuje.

autor
1. feb 2025

@iwanka222 dakujem. No o to sa mi jedna, kedze dnes niektori mudr podcenuju aj zapal priedusiek, nepredpisu atb a koncime v nemocke so zapalom pluc. A mud su otraveni z pacientov, ktori potrebuju naozaj pomoc. Preto riesim aka je, lebo mam z nej velmi dobry dojem, tak ale nerada by som urobila zmenu bez toho, aby som sa “uistila…” dakujem

iwanka222
1. feb 2025

Neolutujes naozaj je pedantna.

anonym_261fd3
4. aug 2025

Veľká spokojnosť, chodila som k nej aj ja a teraz už so synom. Super je, že komunikuje aj cez WhatsApp, čiže hocičo treba stačí napísať alebo poslať fotku/video. Neberie nič na na ľahkú váhu.