Osobné skúsenosti so súkromnou škôlkou Domček vo Valalikoch?
2. feb 2024
Dobry den, ma tu niekto osobnu skusenost so sukromnou materskou skolou Domcek vo Valalikoch? Dakujem
Ja som bola veľmi spokojná, moje dve deti boli v tejto škôlke po sebe, a nemôžem dať dopustiť, naučili sa od plienok, naučili sa pekne papať, doma som si s mladším nevedela rady. Treba si prečítať reálne recenzie od mamičiek ktoré tam deti dávali napr na google.. a ísť sa pozrieť osobne, už dávno to nie sú jasle ale škôlka
Moje dieťa navštevovalo škôlku po dohode s pani riaditeľkou Marikou. Veľmi sme sa s manželom báli ako bude reagovať na zmenu, kolektív a hlavne spánok. Učiteľky nám prvé dni zasielali fotky s malým, a vždy písali sms, začo im veľmi ďakujem keďže som aspoň doma netŕpla čo sa s malým deje..

@martushka89 áno ja mam a neodporúčam ju. Dobre deti sú pre učiteľky len vtedy keď počúvajú na povel, ak je trochu zle v podobe, ze nechce dieta spat , vyvadza alebo proste nema svoj den, tak uz vypisujú ze si pridte po dieta . Pritom sú to jasle , tie deti nevedia všetko tak ako v štátnych škôlkach.