icon

Súkromná škôlka na Furči

0leenkaa
21. feb 2025

Dobrý deň, mate skusenosti s nejakou súkromnou materskou školou na Furči? A ak máte bližšie informácie k škôlke Krosnianska alebo Rosničky tak by skm vám bola vďačná za nejaké informácie 🙂 ale kľudne aj iné
Ďakujeeem

alickapusinka
21. feb 2025

načo 4 rovnake témy

Modrý koník
21. feb 2025

Ahojte, ospravedlňujeme sa za technický problém, diskusie sa aktuálne zobrazujú duplicitne. Nie je to chyba autorov príspevkov. Na odstránení problému intenzívne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie. Modrý koník team

0leenkaa
autor
21. feb 2025

@alickapusinka keď myslíte, že som teraz naraz pridala tak to bol omyl, vypísalo mi ze chyba tak som samozrejme stačila ešte raz a pridalo viackrát 😀 už sa to premazalo

juhinecka
29. aug 2026

Som zakladateľkou online škôlky a platformy hlaska. Zameriavam sa na láskavý prístup, na deti so špeciálnymi potrebami , zo škôlky chcem urobiť modernú inštitúciu , ktorá tu bude pre deti a ich rodičov. Začali sme zmenou identity, mame nove logo, pracujeme na novom webe a začíname nový školský rok ako poriadna materska škola, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Mame pani učiteľku, ktorá je lektorkou angličtiny, ďalšia pani učiteľka je lektorkou montessori pedagogiky, sú to uzasne baby, ktoré tam budú pre vaše deti a ja budem robiť všetko preto, aby bol každý člen našej materskej školy od pani učiteliek, cez detičky až po rodičov spokojní. Budeme sa veľmi tešiť na vašu návštevu - v škôlke mame celodenný dozor zdravotníčky, infrasaunu, zabezpečujeme stravu pre deti s intoleranciami a rozbehujeme nový štýl fungovania škôlky - 2 krát mesačne chodíme ma exkurzie, výlety. Ponúkame lyžiarsky, plavecký , korculiarsky, rôzne krúžky , programy v materskej škole . Spolupracujeme s detskými pediatrami, zubárom a inymi profesiami. Začíname spoluprácu so základnou školou pre ľahší priebeh nástupu do školy pre našich predškolákov. Neváhajte ma kontaktovať 0907 677 747