icon

Overený hypotekárny poradca v Košiciach: Ako nájsť spoľahlivého?

15. apr 2026

Ahojte Dali by ste mi prosím nejaký overený tip na poradcu pre hypoteku? Úplne chápem že každý taký typ človeka chce väčšinou oklamať druhú stranu A neviem ako sa dostať k niekomu kto bude naozaj čestný…. Verím v tomto zlom svete aj na dobro💫dakujem - ideal KOŠICE

vkatush
15. apr 2026

@anonym_autor napíš mi správu, pošlem ti kontakt na úžasnú žienku.
Nám extrémne pomohla s hypotékou. Nebyť jej, museli by sme prijať oveľa horšie ponuky, ktoré nám dali.
Košice.

eviq
15. apr 2026

@anonym_autor môžeš aj mne napísať, odporučím ti cloveka, ktory má skúsenosti a hlavne je cestný a seriózny.

gumkac19
16. apr 2026

Prosight

anonym_e37bb8
18. apr 2026

@anonym_autor ja odporucam Dzuricek, pracuje pod Tobi real. Skvelý. Veľmi nám pomohol, rovnako aj známym, takže viac pozitívnych reakcií. 🙂

essentique
19. apr 2026

@anonym_autor Napíšte mi dám vám kontakt

autor
20. apr 2026

Ďakujem vám veľmi pekne až teraz som tu prišla a chcela by som sa opýtať robí niekto z vašich ponúk všetko v jednom že vybavuje hypotéku aj rovno byt? Islo by o 2 izbovy byt v KE . Že nemusela by som pre byt hľadať zvlášť realitaka a pre vybavenie hypotéky financneho poradcu. Ze vsetko cez jednu osobu

vkatush
20. apr 2026
@anonym_autor

Ďakujem vám veľmi pekne až teraz som tu prišla a chcela by som sa opýtať robí niekto z vašich ponúk všetko v jednom že vybavuje hypotéku aj rovno byt? Islo by o 2 izbovy byt v KE . Že nemusela by som pre byt hľadať zvlášť realitaka a pre vybavenie hypotéky financneho poradcu. Ze vsetko cez jednu osobu

@anonym_autor úprimne, to by som nerobila. Lebo sú to dve odlišné "povolania".
Jeden sa venuje financiám a druhý realitám. Áno, sú takí, čo robia aj aj, ale zo skúseností z okolia sú to zväčša takí, čo majú svoje dohody a zmluvy, ktoré nie sú pre teba vždy tie najvýhodnejšie.

My sme si vyhliadli sami byt minulý rok. A finančná nám všetko riešila, my sme chodili len na podpisy.