Overený hypotekárny poradca v Košiciach: Ako nájsť spoľahlivého?
Ahojte Dali by ste mi prosím nejaký overený tip na poradcu pre hypoteku? Úplne chápem že každý taký typ človeka chce väčšinou oklamať druhú stranu A neviem ako sa dostať k niekomu kto bude naozaj čestný…. Verím v tomto zlom svete aj na dobro💫dakujem - ideal KOŠICE
@anonym_autor môžeš aj mne napísať, odporučím ti cloveka, ktory má skúsenosti a hlavne je cestný a seriózny.
@anonym_autor ja odporucam Dzuricek, pracuje pod Tobi real. Skvelý. Veľmi nám pomohol, rovnako aj známym, takže viac pozitívnych reakcií. 🙂
Ďakujem vám veľmi pekne až teraz som tu prišla a chcela by som sa opýtať robí niekto z vašich ponúk všetko v jednom že vybavuje hypotéku aj rovno byt? Islo by o 2 izbovy byt v KE . Že nemusela by som pre byt hľadať zvlášť realitaka a pre vybavenie hypotéky financneho poradcu. Ze vsetko cez jednu osobu
Ďakujem vám veľmi pekne až teraz som tu prišla a chcela by som sa opýtať robí niekto z vašich ponúk všetko v jednom že vybavuje hypotéku aj rovno byt? Islo by o 2 izbovy byt v KE . Že nemusela by som pre byt hľadať zvlášť realitaka a pre vybavenie hypotéky financneho poradcu. Ze vsetko cez jednu osobu
@anonym_autor úprimne, to by som nerobila. Lebo sú to dve odlišné "povolania".
Jeden sa venuje financiám a druhý realitám. Áno, sú takí, čo robia aj aj, ale zo skúseností z okolia sú to zväčša takí, čo majú svoje dohody a zmluvy, ktoré nie sú pre teba vždy tie najvýhodnejšie.
My sme si vyhliadli sami byt minulý rok. A finančná nám všetko riešila, my sme chodili len na podpisy.

@anonym_autor napíš mi správu, pošlem ti kontakt na úžasnú žienku.
Nám extrémne pomohla s hypotékou. Nebyť jej, museli by sme prijať oveľa horšie ponuky, ktoré nám dali.
Košice.