Ovplyvňuje voda v Košiciach kvalitu vlasov?
Ahojte,
uz dlhsie sa zaoberam jednou vecou a to, ze som si myslela, ze je problem v mojich vlasoch kym som nevycestovala. Stale po umyti vlasov mam vlasy jemne, splasnute v poslednej dobe dokonca aj po umyti ako neumyte, kazdy den si musim vlasy umyvat, menim sampony, skusam kadeco a nic nepomaha. Vsimla som si, ze ked sme boli v Turecku ci Chorvatsku zrazu moje vlasy boli plne zivota a ani sa nemastili. Myslite, ze je to pridanym chlorom, alebo co to sposobuje, fakt ma to uz stve. Nespozorovali ste nieco take?
@anonym_autor aj mne sa vidi
@za7 ze, posledne dni mam pocit, ze katastrofa, plus vlasy susim vykonnym fenom aj 25 minut a stale take tazke, mokre, nieco v tej vode musi byt nedobre
@za7 ze, posledne dni mam pocit, ze katastrofa, plus vlasy susim vykonnym fenom aj 25 minut a stale take tazke, mokre, nieco v tej vode musi byt nedobre
@anonym_autor ja som bola v Chorvátsku, Turecku, Španielsku atď., a nikdy som nemala vlasy tam iné po umytí, ako tu.
preco Ti neverim? kebyze si susis vlasy 25 min vykonnym susicom tak ich na 100 perc nemas ani nahodou mokre......
za 25 minut mas vytvarovany uces a suche vlasy do korienkov
ak sa Ti nieco nezda s vodou, napis dodavatelovi vody, vodarnam, ci nemaju nejaku poruchu v spracovani
jasné, že je to vodou, my máme napr. tvrdú vodu, pokožku mám suchú po sprchovaní, vlasy tvrdé a suché.
Ked si umyjem vlasy na chate na Liptove, su ine, ako aj ked sme na dovolenke.
@anonym_autor nie
jasné, že je to vodou, my máme napr. tvrdú vodu, pokožku mám suchú po sprchovaní, vlasy tvrdé a suché.
@anonym_7f9500 na liptove je makka voda… na vačšine slovenska máme tvrdú vodu, ešte tvrdšiu ako v ke 😏 makka je na liptove, horehroní, v detve, novohrade a malohonte, taký pás zhora dolu…
@anonym_autor tak ako na Slovensku, tak i v Turecku a aj Chorvátsku sa voda chlóruje.
V KE mas vacsinu vody z Bukovca alebo zo Stariny cize je to povrchova makka voda, podzemna pramenita tvrda voda ma celkom maly podiel. Vsak to vidis aj vo varnej kanvici, ze sa tam neusadza vela vodneho kamena. Ci maju v Chorvatsku alebo v Turecku tvrdu neviem, ale chloruju ju rovnako ako u nas
@maraba pojdem kupit tu filtracnu hlavicu co mi bolo odporucane
@anonym_7f9500 mne sa to potom aj spojilo, ze syn ma kozne problemy na hlave a stale musi chodit po nejake vodicky na osetrenie ku koznej
preco Ti neverim? kebyze si susis vlasy 25 min vykonnym susicom tak ich na 100 perc nemas ani nahodou mokre......
za 25 minut mas vytvarovany uces a suche vlasy do korienkov
ak sa Ti nieco nezda s vodou, napis dodavatelovi vody, vodarnam, ci nemaju nejaku poruchu v spracovani
@lucik194 never, ja ti nekazem, mna boli ruka po tolkom fenovani nie teba, ale tak to pochopia zeny s dlhymi vlasmi, kazdopadne kupujem tu hlavicu som zvedava na rozdiel
aj fenovanie ti zniči vlasy, vyskušaj nejaku dobu nefenovať, mesiac a uvidiš
aj fenovanie ti zniči vlasy, vyskušaj nejaku dobu nefenovať, mesiac a uvidiš
@anonym_1ea2de len ja mam velmi dlhe vlasy, vecnost by som cakala kym by mi vyschli, uz som objednala filter na tvrdu vodu, chlor a necistoty, som zvedava, ja ich nemam znicene, len su po tej vode take splasnute a bez zivota

@anonym_autor aj mne sa vidi