Parkovanie pri Východoslovenskom onkologickom ústave v Košiciach
Ahojte, idem zajtra prvýkrát do Košíc na Vychodoslovensky onkologicky ustav a chcem sa opýtať, či sa dá priamo pred ústavom parkovať a či je dostatok miest pre pacientov? Pripadne kde v okoli bezproblémovo zaparkovať? Ďakujem
@pininka1 koľko sa tam platí za parkovanie? Parkuješ za rámpami v areáli? Lebo som trochu pozerala fotky a videla som, že tam parkujú aj pri nejakej malej bytovke. Vďaka
Parkuje sa aj v areáli,ale je to tam ťažké. Chýba celkovo väčšie parkovisko pre takú veľkú nemocnicu. Môžeš parkovať,ak budeš mať šťastie,aj pri bytovke. Ak ti potvrdia parkovací lístok na vyšetrení,tak by sa platiť nemalo.
@terezka1947 čiže tam pri bytovke sa platí ? Lebo som čítala, že v areáli sú 4 hodiny zadarmo.
Ak zaparkujem pri bytovke, ako postupovať? Treba nejaký lístok? Alebo poslať sms, ako to funguje, keď zaparkujem pri bytovke?
oproti pri bytovke sa tam este neplati az od Skladnej podla toho co pozeram mapu, okolo arealu sa da parkovat kade tade, ja vzdy skusam na uliciach Pri nemocnici a Kalinciakova
Ja to tam až tak nepoznám,tiež len z návštev a vyšetrení.

Je tam parkovisko, ale ťažko povedať ci bude volne, ja som zatiaľ stále zaparkovala