icon

Kde parkovať pri Onkologickom ústave sv. Alžbety?

11. feb 2024

Poraďte, kto sa vyzná v Bratislave, kde sa dá parkovať čo najbližšie k Onkologickému ústavu sv. Alžbety v Bratislave, Majú vlastné parkovisko pre pacientov alebo niekde v okolí?
Nevadí ak bude platené.

mamina7070
•
11. feb 2024

bezplatne v starom meste nie je da sa parkovat bud v garazi frantiskani a pod alebo pri tescu

autor
•
11. feb 2024

V BA sa moc nevyznám, nepotrebujem bezplatné, Stačí ak to bude čo najbližšie

taga
•
11. feb 2024

Maju vlastne parkovisko pre pacientov - dostanes potom od nich taku karticku...

autor
•
11. feb 2024

@taga ďakujem, pozerala som Google - je to parkovisko s vjazdom zo Špitálskej ?

zoepikna
•
11. feb 2024

Áno, ale býva stále plne, pre pacientov je iba 10 miest, odporúčam parkovať pri Tescu na Kamennom, 3 eur hodina tusim

miriam11
•
11. feb 2024

Na parkovisku pre pacientov ťažko zaparkujes, to býva plné stále. Takisto aj pri Tescu. Choď dostatočne včas, lebo voľné miesto budeš dlho hľadat po okolí.

ddaassuullaa
•
11. feb 2024

Ked idem do OU sv. Alzbety, vacsinou sa mi podari zaparkovat priamo na Heydukovej. 1-2 miesta sa mi doteraz vzdy podarilo najst. Platim cez aplikaciu

zuzike123
•
12. feb 2024

Na ulici Heydukova je vzdy nejake volne miesto, odkedy tam plati parkovacia politika PAAS nie je problem zaparkovat. Ak nemas appku, vies si kupit listok v parkovacom automate.

autor
•
12. feb 2024

Ďakujem všetkým za pomoc a rady, zaparkovali sme bez problémov

fitipaldi
•
4. apr 2024

@ddaassuullaa ak platite cez aplikaciu tak potom faktura či potvrdenie o platbe dostanete do mailu?
My sme teraz dostali oranžovu nalepku 🙈🤭 ale zaplatila som cez aplikaciu parkdots.

ddaassuullaa
•
4. apr 2024

@fitipaldi pokial zvolite moznost "poslat doklad na email" (alebo cosi podobne), pride "doklad" do emailu.
Pokial nie, tak je tiez moznost v aplikacii - dole Parkovacie listky a potom Historia listkov....su tam vsetky

fitipaldi
•
6. apr 2024

@ddaassuullaa ďakujem 🙂