icon

Plánovanie svadby v Košiciach: Tipy a odporúčania

janca1_2
26. dec 2024

Ahojte, chcela by som od Vás pomoc pri plánovaní svadby v Košiciach a možno týmto prispevkom pomôžem aj ďalším nevestám, ktoré plánujú svadbu na rok 2025.

Ak by ste si niektorá našla čas na opísanie svojej skúsenosti a podanie dobrých kontaktov tak budem veľmi vďačná. Samozrejme budem vďačná aj za kritické komentáre - aby som vedela čomu/ prípadne komu sa vyhnúť 🙂

Prosím o odporúčanie nasledujúcich veci pre 80 ľudí:

• sála v Košiciach ( prípadne niekde blízko Košíc)
• fotograf a kameraman,ktorý chodí fotiť svadby do Košíc
• DJ
• vizážistka a kaderníčka, ktoré by vedeli vziať v svadobný deň viac klientok

Ďakujem Vám vopred všetkým za Vás čas a určite užitočné komentáre ❤️

vkatush
•
26. dec 2024

My sme mali niekoľko osláv, iných svadieb a nakoniec aj našu svadbu v Rubíne v Krásnej, za nás max spokojnosť. Aj keď na 2025 to by už ste sálu mali mať. My ideme v lete na jednu a sálu zháňali pred polrokom a mali čo robiť. To sa robí rok dva dopredu (ak to nie je niekde v kultúrnom dome v Hornej Dolnej).
DJ bol rovnako najprv odskúšaný na iných svadbách a keďže zábavu vedel urobiť perfektnú, tak sme sa pre neho rozhodli. Na FB Robert Nagy-Saloci. Ale dosť vybookovaný zvykne byť.
Za sálu aj DJ sme dostali toľko pochvál, pre niektorých bola najlepšia svadba na akej boli, doteraz spomínajú 😁
Makeup nám prišla robiť domov Petra Foltán, má aj vlastnú akadémiu, naozaj vie, čo robí a vydržal do rána všetkým bez problémov. A tuším robí aj vlasy, ale my sme mali vlastnú kaderníčku.

jaass
•
26. dec 2024

@janca1_2 ahoj napis mi správu ak chceš 🙂 všetko ti s radosťou poradím 😇

tara795
•
26. dec 2024

@janca1_2 odporúčam Koliba Zlata podkova, v lete je to super dá sa byť dnu aj von 🙂 nám sa polka svadby odohrála von - hostia si posedeli pri vínku von, ti co chceli tancovali dnu. 🙂 a foto Karolína Hladova, nájdeš na IG. Cakebar a koláče jednoznačne RedVelvet .

daniella08
•
26. dec 2024

Na KVP je nová sála Bukovina, vyzerá krásne.

salsa26
•
29. dec 2024

Odporúčam sálu Bačíková.

bessie12
•
30. dec 2024

@salsa26 pokiaľ ma vyše 100 hostí, tak áno. Inak nie.

salsa26
•
30. dec 2024

@bessie12 prečo...?

bessie12
•
30. dec 2024

@salsa26 pretože inak by musela doplatiť do tych 100 ľudí. Napr. Keď bude mat napr. 50 ľudí, tak za tých ďalších 50 musí doplatiť. Maju to v podmienkach.

salsa26
•
30. dec 2024

@bessie12 to som nevedela. Inak je to nádherná sála.

bessie12
•
30. dec 2024

@salsa26 áno, je to nádherná sála. Tiez som po nej pokukovala, ale nakoniec som si vybrala inú. Až toľko hostí mat nebudeme.

nadhja
•
4. jan 2025

Kongres hotel Roca mas priamo v Ke, Biele studnicky na Dargove, je to asi 30 min od KE, ale chvalia si to tam, Koliba Zlata podkova, len neviem, ci je kapacita az 80 ludi, Slameny dom v Malej Ide, Hotel Bonaparte, ale tam tiez neviem kapacitu. A fotograf priamo z Košíc puskas.tomas na instagrame alebo Foto Puškáš na FB, len je dost vybookovany, uz berie aj na 2026 tak zavisi od datumu, ci trafis volnu sobotu.

jozko537
•
14. sep 2026

Skuste Fedakov Mlyn v Drienovci, my sme boli mega spokojni🙂