icon

Plazma lifting očných viečok. Oplatí sa?

15. jún 2026

Chcem sa opýtať, kde v Košiciach ste boli na plazma lifting očných viečok, a aký bol efekt? Oplatí sa to?

biba_18
15. jún 2026

je to dočasné, mne to vydržalo tak rok a pol a bolí to ako čert - takže z vlastnej skúsenosti odporúčam ísť riadne na plastiku ...

autor
15. jún 2026
@biba_18

je to dočasné, mne to vydržalo tak rok a pol a bolí to ako čert - takže z vlastnej skúsenosti odporúčam ísť riadne na plastiku ...

@biba_18 Áno, predpokladám, že ten efekt je dočasný, tak rok nie je málo, tak akurát. A áno, jasné, že blefaaroplastika by bola určite lepšie riešenie, ale momentálne mám iné výdavky, takže zvažujem niečo lacnejšie. Dávali vám predtým anesteticky krém?

biba_18
15. jún 2026

radšej si našetri, fakt… 😏

autor
15. jún 2026
@biba_18

radšej si našetri, fakt… 😏

@biba_18 Ešte nad tým porozmýšľam 😊

matkahelka
15. jún 2026

@anonym_autor zbytocne vyhodene peniaze. u mna bol efekt asi 4 mesiace. lutujem, ale ze strasne, ze som na blefaro nesla skor. mna brzdil strach, nie financie. ten efekt krasneho velkeho otvoreneho oka stoji aj za to, keby si mala jest len suche rozky (obrazne povedane).

anonym_7692e1
18. jún 2026
@anonym_autor

@biba_18 Áno, predpokladám, že ten efekt je dočasný, tak rok nie je málo, tak akurát. A áno, jasné, že blefaaroplastika by bola určite lepšie riešenie, ale momentálne mám iné výdavky, takže zvažujem niečo lacnejšie. Dávali vám predtým anesteticky krém?

@anonym_autor suseda dostala taku prisernu reakciu, ze skoncila na ocnom a dalsie 2 mesiace mesiac chodila opuchnuta ako keby ju zbili, bolo to priserne, nikam nechodila co nevidela na oci ani otvorit ich