icon

Ponúka Košice Šaca aromaterapiu pri pôrode?

6. jan 2024

Ahojte neviete niekto či Šaca ponúka aromaterapiu k pôrodu? Taktiež rebozo šatky napr.? Prípadne využili ste u nich bylinnú naparku? O tej viem, že ju robia 🙂

alimar749
6. jan 2024

Ahoj ja som tam rodila vo februari 2022 to nemali este ani naparku ale teda rebozo satky podla mna mat nebudu a asi ani aromaterapiu .. nepride mi to velmi porodnica ladena na tento styl mozno sa to zmenilo skus priamo zavolat do porodnice isto ti povedia ze co a ako

autor
6. jan 2024

@alimar749 ďakujeem, aj tak som odhodlaná isť tam rodiť, tak už sa opýtam priamo pôrodnika ku kt. chcem isť🙏 tiež si myslím, že to tam mať nebudu, ale pomohlo by mi, keby som tam mohla mať aspoň svoj aromadifuźer 🙂

alimar749
6. jan 2024

Podla mna problem nebude ak si donesies svoj do sukromneho porodneho boxu . Ja som.si ho zaplatila a bola to super volba cely cas mohol byt so mnou manzel .. 🙂

autor
6. jan 2024

@alimar749 to chceme určite 🙏 bola si inak spokojná? Koho si mala ako porodnika ak sa môžem opýtať)

annlis
6. jan 2024

Zalezi na aku sestru trafis 🙂 su tam midwife co sa zaoberaju aj aromaterapiou no a potom su v saci aj take co ledva zvladnu zaklad spravania sa 😀

alimar749
6. jan 2024

@annlis to si vystihla 🫣🤣🤣 ale take sa najdu asi vsade

alimar749
6. jan 2024

Ano porod super sestonedelie tiez na novorodeneckom jedna starsia sestra bola hrozna .. ale inak naozaj pristup pri porode super o vsetkom ma informovali nic mi nepodali alebo neurobili bez toho aby sa opytali ci mozu ... porodnika som mala Dilyho .. asi moj rovesnik ale super bol a pa meno neviem ale tiez mlada potetovana blondyna tiez uplne super

zapalkazapalkova
7. jan 2024

Rodila som 2019 a doniesla som si svoj difuzer, kvapky, playlist som si pustila a nemali žiadny problém. A pri pôrode bol aj manzel a dula 🙂

zapalkazapalkova
7. jan 2024

A keď si donesiete naparku podľa mňa to tiež zvládnu (nemyslím, že to poskytuju)....v sukromnom porodnom boxe je celkom velka kupelna

autor
7. jan 2024

@zapalkazapalkova náparku poskytuje šaca od minulého roka, je to v rámci súkromného pôrodného boxu 🙂

autor
7. jan 2024

@zapalkazapalkova jeej tak super, tešim sa, že sa to tam dá s difuzerom, možem sa opýtať koho ste mali ako pôrodníka?🙏😍

zapalkazapalkova
8. jan 2024

Tak to je super,ze to zacali poskytovat.

Vystriedali sa 2 doktorky, ale mena si nepamatam. Nemala som nikoho zazmluvneneho 🙂