Ponúkam brigádu pre spoľahlivých mladých z Košíc na leto
Ahojte,
nemal by niekto záujem o menšiu letnú brigádu pre syna/dcéru alebo niekoho spoľahlivého z Košíc?
Ide o roznos približne 200ks letákov do schránok vo vnútri bytoviek. Bude potrebné zazvoniť, vstúpiť do vchodov a poctivo ich vložiť do schránok.
Veľmi mi na tom záleží, preto hľadám niekoho naozaj zodpovedného. Konkrétne adresy poskytnem.
Odmena: 20 €.
Ďakujem krásne 🍀
@barbara9456 20€????? Môžete si ich za tú cenu sama rozniest.
@anonym_76a125 Ak ide ozaj len o 200 letakov, tak by to mala byt 1 ulica s bytovkami. Napr u nas je 15bytov v bloku, takze dajme tomu 13-14 x 7poschodova bytovka = cca 200letakov. Ak teda nejde o lokalitu s tymi 4poschodovymi bytovkami, mohlo by to byt relativne rychlo. Ci za 20e, neviem. Netusim kolko sa teraz takto zaraba, ale zhodou okolnosti sme pred par dnami mali na Terase tiez letaky, ze nejaka firma zhana ludi na tuto cinnost. Ono to vsetko zalezi, kedysi som ako studentka tiez takto roznasala, je to pekny opruz. Nikto vas nechce pustit do bloku a velakrat si tie letaky trebalo predom doma skladat, pripravit - pamatam si, ze nejake z tych letakov boli zelene a prsty a nechty som po skladani mala cele od farby, to zabralo kvantum casu, no to nebolo ani zdaleka len 200ks. Skola zivota dobra, clovek si vazi potom peniaze, ale ide ozaj o smiesne zarobky.
@anonym_76a125 200 letákov má za hodinu roznesených, odmena je slušná.