Poradí niekto dobrého detského lekára v Košiciach?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či niekto z Vás mi vie poradiť normálneho detského lekára v Košiciach, ktorý dieťa vyšetrí pri každej chorobe a nelieči cez telefón. Syn mi bol už pár krát chorý sestrička nám stále hovorí, že netreba chodiť a vždy ideme na pohotovosť, kde nás aspoň vyšetria. Musíme volať sestričke, kedy máme prísť na očkovanie a poradne a z ich strany nič, že by zavolali kedy máme prísť.
Aspon napis lokalitu
Marinova, adamcova, zborovjanova
@tamtra my sme spokojni u Dr. Zborovjanovej v DFN.. posle za odbornikom, ak treba, atb nedava za kazdu cenu, vola na prevencie, ideme k nej s kazdou chorobou, nemusime volat, ci mozeme prist
Mudr. Kičková, poliklinika Sever. Veľmi milá doktorka, keď je mala chorá alebo hocičo sa nám nezdá,voláme a povie nám aj čas kedy mame prísť, v ten deň kedy voláme, aby sme nemuseli čakať v čakárni medzi chorými, vždy poradí, zaujíma sa 🙂 očkovania automaticky dáva termín na poradni už dopredu, nemusíme sa ani pýtať. Reflux hneď riešila a neodbila ma s tým, ze to prejde,len treba vydržať a co poradila, to pomohlo. Sestrička tiež veľmi milá 🙂 mala som ju od viac ľudí odporučenú...

@tamtra dr džunkova poliklinika juh, ozaj nič nezanedba