Poraďte detského lekára v Košiciach
Dobrý deň, poraďte mi prosím detskú lekárku. Hľadám takú, ktorá nemá extrémne veľa detí a vie dobre vyšetriť.
My sme mali Mudr. Marinovú (1 mesiac keď sa narodil syn), žiaľ, odišla zo starej nemocnice, pre mna to bolo ďaleko dochadzat a tak sa presnuli ku Klembarovej na Rastislavke - tam čistý otras (veľmi zlý prístup) , boli sme raz a hneď sme išli vedľa k Čuhovej (7 rokov sme u nej).
Tam bolo ok pár rokov, syn má 7,5 roka. Ale posledné roky je to des a hruza… nabrala si toľko pacientov, že sa nám viac krát stalo, že nás neošetrila, potom sme museli behať po pohotovosti. Kvalita vyšetrenia išla dole, ona tam už často neordinuje, stále niekto iný, kým sa dostanete na rad aby vás vôbec ošetrili….maily- reaguje občas, ale stalo sa mi, že keď som jej poslala mailom správu z pohotovosti(lebo zase nás neošetrila), že syn dostal ATB, nech to aspoň založí alebo napíše do karty, tak ani to nie…. Naposledy nás s akútnym stavom poslala sestrička domov, lebo oni už nemajú čas… nebudem hovoriť že setricka je vecne nervózna a nadáva na ľudí, no chápem ju, veď toľko ľudí na kope sa nedá zvládať. Telefón nedvíha už 4roky 😁 veď nedá sa …
Hľadám nejakého detského lekára, kde nás normálne ošetria aj keď prídeme ráno o 8-9. A nie že 2-3 dni sa dobíjať na vyšetrenie. K Marinovej už tiež nechcem, vraj ma veľa deti tiez …
Ďakujem
Chodíme k dr. Džunkovej, najdlhšie sme tam tuším čakali pol hodinu. Áno, je svojská, má svoj vek ale nikdy nič nezanedbala čo sa týka vyšetrení, nemá problém dvihnúť telefón aj odpísať na sms či dokonca sama proaktívne zavolať ak je niečo súrne. Nikdy ma neodbila s tým že "ja som tu lekárka" ak som aj navrhla že by mohlo ísť o tú či onú chorobu podľa príznakov, vždy bola ochotná zvážiť so mnou alternatívne verzie chorôb. Rozpráva rýchlo, veľa a stroho ale čo sa týka odbornosti naozaj za 2 roky čo sme u nej, nemala som ani raz pochyby že je dieťa v dobrých rukách. Sestričky sa tam veľmi striedajú, čo ja aj chápem lebo no...kto zažil ten vie ako to u pani doktorky chodí. To je možno jediné mínus že teda sestrička vás asi podľa mena poznať nebude
My sme u Klembarovej 12 rokov. Osobne nemám nejaké extra výhrady, prístup úplne ok nikdy nebol problém, práve naopak nie je to lekárka čo hneď pcha do dieťaťa ATB. Nemá problém poslať dieťa na opakované CRP, či dat skontrolovať moč. Preventívna tiež ok. Výmenné liskty detto. Riešili sme predoperačne a sama zavolala na kardiologiu, či môžeme prísť, lebo nám "horel" termín volali z nemocnice, že sa uvolnl dátum a museli sme predoprecne urobiť behom dňa. Očkovanie nám stále pošle sms-kou predvolanie ak je dieťa choré preobjedname sa. Ak potrebujem napr. fenistil píšem len mail.
@maruska278 my chodíme k MUDr. Gorelova nad jazerom. Je to úžasná pani doktorka, odsťahovali sme sa ale dcéru som nechala u nej, stojí aj za dochádzanie, ostane tam kým bude pani dr pracovat (je už staršia), ale vidno že svoju prácu robí s láskou a je aj odbornik. Ale čo je fakt že má veľmi veľký obvod, čiže niekdy sa čaká na vyšetrenie aj vyše hodiny ale nikdy sa nestalo žeby sme odišli bez vyšetrenia. Sestričky má dve, dovolať sa sa, komunikujú aj mailom. Ak by ma lekár takto odmietol, že on nemá čas, asi by som podala sťažnosť to fakt nie je normálne toto a potom prečo sú plné pohotovosti a lekárky na toryskej tiež nestoja za nič 😔
Sefrankova, zborovjanova,antolyova
Ziadny lekar typu gynekolog, pediater, vseobecny nepotrebuje malo deti ale vela pretoze cim viac pacientov tym viac penazi , z coho by potom platili sestricku , seba a chod celej ambulancie?
Tam je to skor o spravnom nastaveni systemu vysetrovania
My chodíme s deťmi do Ambulancie Jahôdka a sme mega spokojní, nemajú veľmi veľa pacientov, je tam online objednavaci systém takže žiadne vycakavanie v čakárni alias liaharni vírusov a baktérií. Doktorka je mladá, snaží sa všetko vysvetliť, v prípade potreby urobí crp/odbery.
Este je nova ambulancia kuvičok v medisune dr kravec kocisova

@maruska278 ja som chodila 5r ku klembarovej a tiez som presunula do novej nemocnici tak su topka.detske a som spokojná klembarova po xkrat upozorni.mi dieta nepreckovala takze dieta ma.7r a posledne očkovanie ma na 15m plus o.pristupe ani nehovorím. Liečila som.dieta uz sama doma viac menej....takze ked tak nova nemocncica za mna