icon

Poraďte dobrého detského očného lekára v Košiciach

domi122
2. aug 2026

Ahojte, viete mi poradiť nejakého dobrého detského očného lekára v Košiciach prípadne blízkom okolí?

anonym_ec3b29
2. aug 2026

@domi122 dr orlovska, dr chovancakova- neplati sa
Od 3 rokov berie dr zgabur a dr rennerova - nemalo by sa platit nkc
Ak ti nevadi platit tak potom dr lischkova na klinike vesely

anonym_87d047
2. aug 2026

Lexum (kedysi 3F) na Toryskej

anonym_ec3b29
3. aug 2026

Lexum sa caka dlho , uz som pocula, ze dieta ani nechceli objednat pre plny stav

domi122
autor
3. aug 2026
@anonym_ec3b29

Lexum sa caka dlho , uz som pocula, ze dieta ani nechceli objednat pre plny stav

@anonym_ec3b29 neberú nových

anonym_ec3b29
3. aug 2026
@domi122

@anonym_ec3b29 neberú nových

@domi122 ved hovorim, ja som lexum ani nepisala

anonym_2d5fd6
3. aug 2026

My chodíme k MUDr. Fejkova na objednanie sa čaká pár mesiacov

domi122
autor
4. aug 2026
@anonym_ec3b29

@domi122 ved hovorim, ja som lexum ani nepisala

@anonym_ec3b29 ja viem len odpovedám lebo tam som už dávnejšie volala a ku Dr. Orlovskej sa tiež dlho čaká?

anonym_ec3b29
4. aug 2026
@domi122

@anonym_ec3b29 ja viem len odpovedám lebo tam som už dávnejšie volala a ku Dr. Orlovskej sa tiež dlho čaká?

@domi122 suseda cakala mesiac ( dovolenky a robi len 3 dni v tyzdni)

ludmilka2407
6. aug 2026

So synom chodim ku Glinskej, na Tahanovciach...vies aj objednat cez navstevalekara

domi122
autor
7. aug 2026
@ludmilka2407

So synom chodim ku Glinskej, na Tahanovciach...vies aj objednat cez navstevalekara

@ludmilka2407 a je to aj pre malé deti? Syn má 9 mesiacov.

martinkah
9. aug 2026

Jednoznačne MUDr. Chovančáková, úžasná lekárka, jej prístup k deťom, ak má akúkoľvek pochybnosť, radšej vsetko viacnásobne preverí, chodíme k nej už 15 rokov. S MUDr. Glinskou sa to nedá porovnať, tam som bola ja ako dospelý pacient, šup šup ako na páse.

domi122
autor
9. aug 2026
@martinkah

Jednoznačne MUDr. Chovančáková, úžasná lekárka, jej prístup k deťom, ak má akúkoľvek pochybnosť, radšej vsetko viacnásobne preverí, chodíme k nej už 15 rokov. S MUDr. Glinskou sa to nedá porovnať, tam som bola ja ako dospelý pacient, šup šup ako na páse.

@martinkah super ďakujem asi pôjdeme tam, nevieš prosím ako dlho sa čaká?

martinkah
10. aug 2026
@domi122

@martinkah super ďakujem asi pôjdeme tam, nevieš prosím ako dlho sa čaká?

@domi122 naposledy nám dali termín cca o 3 mesiace, ale práve keď sme tam boli, sestrička volala viacerým rodičom, ze sa im pouvoľňovali termíny (deti ochorejú...), takže keď má človek šťastie, možno sa aj skôr podarí

domi122
autor
4. sep 2026
@martinkah

@domi122 naposledy nám dali termín cca o 3 mesiace, ale práve keď sme tam boli, sestrička volala viacerým rodičom, ze sa im pouvoľňovali termíny (deti ochorejú...), takže keď má človek šťastie, možno sa aj skôr podarí

@martinkah Zistila som ,že nových pacientov berú ale majú plno do konca roka ,mám volať v novembri aby mi dali termín na druhý rok 😕. Neviem či má zmysel volať ešte ku Orlovskej alebo počkať.