Poraďte dobrého detského očného lekára v Košiciach
Ahojte, viete mi poradiť nejakého dobrého detského očného lekára v Košiciach prípadne blízkom okolí?
Lexum (kedysi 3F) na Toryskej
Lexum sa caka dlho , uz som pocula, ze dieta ani nechceli objednat pre plny stav
Lexum sa caka dlho , uz som pocula, ze dieta ani nechceli objednat pre plny stav
@anonym_ec3b29 neberú nových
@anonym_ec3b29 neberú nových
@domi122 ved hovorim, ja som lexum ani nepisala
My chodíme k MUDr. Fejkova na objednanie sa čaká pár mesiacov
@anonym_ec3b29 ja viem len odpovedám lebo tam som už dávnejšie volala a ku Dr. Orlovskej sa tiež dlho čaká?
@domi122 suseda cakala mesiac ( dovolenky a robi len 3 dni v tyzdni)
So synom chodim ku Glinskej, na Tahanovciach...vies aj objednat cez navstevalekara
So synom chodim ku Glinskej, na Tahanovciach...vies aj objednat cez navstevalekara
@ludmilka2407 a je to aj pre malé deti? Syn má 9 mesiacov.
Jednoznačne MUDr. Chovančáková, úžasná lekárka, jej prístup k deťom, ak má akúkoľvek pochybnosť, radšej vsetko viacnásobne preverí, chodíme k nej už 15 rokov. S MUDr. Glinskou sa to nedá porovnať, tam som bola ja ako dospelý pacient, šup šup ako na páse.
Jednoznačne MUDr. Chovančáková, úžasná lekárka, jej prístup k deťom, ak má akúkoľvek pochybnosť, radšej vsetko viacnásobne preverí, chodíme k nej už 15 rokov. S MUDr. Glinskou sa to nedá porovnať, tam som bola ja ako dospelý pacient, šup šup ako na páse.
@martinkah super ďakujem asi pôjdeme tam, nevieš prosím ako dlho sa čaká?
@domi122 naposledy nám dali termín cca o 3 mesiace, ale práve keď sme tam boli, sestrička volala viacerým rodičom, ze sa im pouvoľňovali termíny (deti ochorejú...), takže keď má človek šťastie, možno sa aj skôr podarí
@martinkah Zistila som ,že nových pacientov berú ale majú plno do konca roka ,mám volať v novembri aby mi dali termín na druhý rok 😕. Neviem či má zmysel volať ešte ku Orlovskej alebo počkať.

@domi122 dr orlovska, dr chovancakova- neplati sa
Od 3 rokov berie dr zgabur a dr rennerova - nemalo by sa platit nkc
Ak ti nevadi platit tak potom dr lischkova na klinike vesely